سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: AGRIHAMAYESH06_080
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 124
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی میزان تولید پسماندهای شهری (مطالعه موردی دشت مشهد)
چکیده مقاله:
رشد روزافزون جمعیت و در نتیجه افزایش میزان مصرف، تولید بیشتر انواع زباله را به دنبال داشته است به طوریکه طی دو دهه اخیر، مدیریت پسماندهای جامد روستایی و شهری به یکی از نگرانیهای عمده تبدیل گردیده است. محدوده مورد مطالعه شامل دشت مشهد شهرهای چناران، مشهد، شاندیز، طرقبه، رضویه میباشد. ابتدا سنجش و شناسایی وضع موجود و منابع تولید پسماندهای بیمارستانی با استفاده از چک لیستهای استاندارد تهیه شده انجام شد و تمام قسمتها اعم از بخشهای اداری و درمانی مورد بازدید قرار گرفتند و چکلیستها برای ۶۰ قسمت ارایه دهنده خدمات درمانی تولیدکننده پسماندهای شبه خانگی و عفونی و ۴۵ قسمت اداری تولیدکننده پسماندهای شبه خانگی تکمیل شدند. بیشترین میزان پسماندهای عفونی از ۱۱ تن زباله پزشکی مربوط به پسماندهای ناشی از بیمارستان ارتش است که ۹۰ درصد پسماند تولیدی آن، عفونی است و پس از آن به ترتیب بیمارستان های رضوی و مهرگان بیشترین پسماندهای عفونی را تولید می نمایند. در مقابل بیمارستان امام زمان و امام رضا نیز با تولید % ۱۰ و % ۱۳ زباله عفونی کمترین میزان پسماندهای عفونی را تولید مینمایند. با جداسازی دقیق مواد از کل زباله های بیمارستانی مشهد، ۴۲۰۱/۰۰ کیلوگرم زباله خشک قابل بازیابی و ۳۷۴۲/۳۵ کیلوگرم زباله تر و آلی قابل تبدیل به کود کمپوست بدست می آید و مواد دور ریختنی آن نیز ۸۵۲/۵۴ کیلوگرم میباشد و فقط ۳۰۸۲ کیلوگرم آن زباله عفونی است که حدود % ۲۸ کل زباله تولیدی را شامل میگردد. سرانه تولید زائدات در مجموعه مراکز روستایی حدود ۴۰۰ گرم به ازاء هر نفر در شبانه روز برآورد گردیده است. در سال ۱۴۱۰ در ۱۶۰ روستای محدوده مطالعاتی حدود ۴۶۳۲۴۶ نفر جمعیت پیشبینی شده است که با این میزان جمعیت حدود ۱۸۵ تن زباله در شبانه روز در این مناطق تولید میگردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AGRIHAMAYESH06_080 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1439715/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یزدانی، وحید و یکه باش، سپیده،1400،بررسی میزان تولید پسماندهای شهری (مطالعه موردی دشت مشهد)،ششمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،همدان،https://civilica.com/doc/1439715
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، یزدانی، وحید؛ سپیده یکه باش)
برای بار دوم به بعد: (1400، یزدانی؛ یکه باش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اثر دیوار آب بند بر نشت از زیر سدهای خاکی در محیط ناهمگن
- اثرات گاز رادون بر روی انسان و محیط زیست
- اثرات و آلودگیهای زیست محیطی تولید آلومینیوم
- احتمال وقوع سونامی در دریای خزر
- ارائه شاخص خرابی کیفی برای ساختمانهای سنتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۲ . از دیدگاه زیست محیطی
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.