سال انتشار: 1378
محل انتشار: سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI03_167
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,743
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه زیست چینه شناسی سری رسوبات پرمین در ناحیه چاه ریسه شمال شرق اصفهان
چکیده مقاله:
پس از نمونه برداری سیستماتیک و مطالعات میکروسکوپی بر روی میکروفسیلهای جانوری رسوبات پرمین کوه کفتار، واقع در ناحیه چاه ریسه، شمال شرق اصفهان، مشخص شد که رسوبات دریائی کم عمق پرمین بالائی پس از یک ناپیوستگی فرسایشی بر روی نهشته های دونین بالائی (قسمت فوقانی اشکوب فامنین) پیشروی کرده است. بر مبنای زیست چینه شناسی پالینومورفها (شیرانی، 1374) و کنودونتها (Mawson, 1998) بین این دو واحد رسوبی نبود چینه شناسی وجود دارد که تمام رسوبات کربنیفر و پرمین زیرین را در بر می گیرد. پس از سطح فرسایشی، توالی رسوبی پرمین با ضخامت 260 متر و با قاعده پیشرونده (ماسه سنگی و آهک ماسه ای) آغاز شده و با دولومیت زرد و آهکهای ضخیم تا متوسط لایه تیره حاوی فسیلهای فراوان از جمله شکمپایان، بازوپایان، بریزوئرها ، اسفنجها، مرجانها و میکروفسیلهای مختلف ادامه یافته و در خاتمه به افق لاتریتی می رسد. پس از افق لاتریتی، تریاس با ماسه سنگهای سفید و دولومیتهای زرد ضخیم لایه بر روی پرمین بالایی قرار دارد. با مطالعه مقاطع نازک تهیه شده از سنگهای پرمین در این ناحیه، رویهمرفته 44 جنس فورامینیفر، 5 جنس جلبک سبز و قرمز و 2 جنس بریوزوئر شناسایی شد. بر اساس ارزش چینه شناسی میکروفسیلهای شناسائی شده در ستون چینه شناسی مورد مطالعه، جمعا 6 بیوزون محلی مشخص گردید که زمان زمین شناسی پرمین بالایی (مرغابین بالائی – جلفین زیرین) را نشان میدهد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/14361/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قبادی پور، منصوره و جعفریان، محمدعلی،1378،مطالعه زیست چینه شناسی سری رسوبات پرمین در ناحیه چاه ریسه شمال شرق اصفهان،سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/14361
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1378، قبادی پور، منصوره؛ محمدعلی جعفریان)
برای بار دوم به بعد: (1378، قبادی پور؛ جعفریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.