سال انتشار: 1400
محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
کد COI مقاله: BIOLOGY04_224
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 71
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تکنولوژی و روش های استخراج، جداسازی و تخلیص آنزیم ها و پروتئین های باکتریایی
چکیده مقاله:
مقدمه: در قرن هجدهم، پروتئین ها به عنوان یک کلاس متمایز از سایر مولکول های بیولوژیکی توسط آنتوان فورکروی و همکارانش شناخته شدند. به طول کلی جهت استخراج و تخلیص آنزیم ها و پروتئین ها (خصوصا در صنعت) از تخمیر استفاده می شود. تخمیرهای صنعتی شامل مراحل بالادستی USP و پردازش پایین دستی DSP است و ما در این مقاله مروری به بررسی مهم ترین تکنیک های آزمایشگاهی صنعتی جهت استخراج و جداسازی آنزیم های باکتریایی با تاکید بر کروماتوگرافی و فیلتراسیون پرداخته ایم. روش کار: ما جهت تهیه خلاصه ای از مهم ترین و پرکاربردترین تکنیک های استخراج، جداسازی و تخلیص پروتئین ها به جستجوی مهم ترین و برترین مقالات منتشر شده و در پایگاه های اطلاعاتی PubMed ، Google Schoolar ، NCBI و... با کلیدواژه های "Bacterial Enzymes" و Protein Purification" "Enzyme Purification" ، "Protein Extraction" ، "Enzyme Extraction" پرداخته و با مطالعه ۸۷ مقاله و گزینش ۳۰ مقاله ، تمام این تکنیک ها را خلاصه نموده ایم. بحث و نتیجه گیری: صنعت بیوتکنولوژی امروزه از باکتری های نوترکیب ، سلول های پستانداران و گیاهان و حیوانات تراریخته برای تولید آنزیم ها و پروتئین های درمانی با ارزش بالا استفاده می کند و چالش اصلی ایجاد فن آوری هایی برای اطمینان از حذف موثر همه ناخالصی ها و محصولات جانبی است. فرایندهای پایین دستی عوامل محدودکننده در کل این فرآیند تولید، تخلیص و تصفیه هستند که ۴۵۰۹۲ درصداز کل هزینه تولید محصولات نهایی را تشکیل می دهند. بنابراین، ایجاد یک فناوری پایین دستی عملی و مقرون به صرفه که بتواند این معیارها را برآورده کند، اکنون بزرگ ترین چالش و نگرانی برای آزمایشگاه های صنعتی و تحقیقاتی است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BIOLOGY04_224 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1435574/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عاطف پور، یوسف و پاینده، حسام الدین،1400،تکنولوژی و روش های استخراج، جداسازی و تخلیص آنزیم ها و پروتئین های باکتریایی،چهارمین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین،همدان،https://civilica.com/doc/1435574
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، عاطف پور، یوسف؛ حسام الدین پاینده)
برای بار دوم به بعد: (1400، عاطف پور؛ پاینده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Confrontation of soil symbionts and inhibition of oak (Quercus brantii) decay
- استفاده از ترکیب لسیتین سویا و کنسانتره ۸۰ پروتئین آب پنیر برای بهبود نمک صفراوی و تحمل اسید پروبیوتیک ها
- تاثیر کشت مداوم پنبه تراریخته بر جامعه باکتریایی خاک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.