سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: EINB05_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 88
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود ریسک پروژه های نرم افزاری در ابعاد زمان و هزینه با بکارگیری اولویت بندی فعالیتها و تکنیک کوکومو
چکیده مقاله:
در چرخه توسعه نرم افزار فرآیندهای بسیاری وجود دارد که هر یک به نوبه خود تاثیر زیادی بر کیفیت محصول نهایی دارد . در این میان مدیریت نیازمندی ها ، مهمترین و ضروری ترین فرآیند است. درصورتی که این فرآیند به درستی برنامه ریزی شده و اجرا شود احتمال شکست پروژه را به میزان بسیار زیادی کاهش می دهد . مدیریت نیازمندی ها را می توان به صورت استخراج و شناسائی، اعتبار سنجی و تهیه نمودن جزئیات برای آنچه سیستم باید انجام دهد تعریف کرد. یکی از مهمترین ارکان مدیریت نیازمندی ها در پروژه های نرم افزاری، در مرحله نخست مشخص و مستند نمودن متغیرهای مربوط به پروژه و در مرحله دوم مدیریت و نظارت بر اجرای صحیح فعالیت هاست. در این پژوهش دو رویکرد توسعه داده شده است. در نوآوری نخست، رویه ای برای تعیین فعالیتهای کلیدی یک پروژه نرم افزاری توسعه داده شده است تا فعالیت هایی که در اجرای پروژه نقش کلیدی و اساسی دارند (بر اساس متغیرهای تعریف شده) تحت نظارت و بازرسی ویژه تیم مدیریت پروژه قرار گیرد. در نوآوری دوم به منظور قاعدهمند نمودن تخمین زمان (نفر ساعت) یا هزینه یک فعالیت، از روش تاگوچی استفاده می شود تا بجای نظرات شخصی تیم مدیریت پروژه، تجربیات بدست آمده از پروژه های قبلی مبنای تخمین زمان یا هزینه هر فعالیت پروژه قرار گیرد. رویه بدست آمده بر روی دو پروژه پیاده سازی شد و بر اساس معیار MSE، مشخص شد که روش تاگوچی دقت بیشتری در برآورد نفرساعت هر فعالیت نسبت به نظرات تیم مدیریت پروژه دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EINB05_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1428650/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاتحی فلاحتی، نرگس و مقیمی حاجی، احسان و علی حیدری، طاهره،1400،بهبود ریسک پروژه های نرم افزاری در ابعاد زمان و هزینه با بکارگیری اولویت بندی فعالیتها و تکنیک کوکومو،پنجمین کنفرانس بین المللی کارآفرینی و مهندسی صنایع،تهران،https://civilica.com/doc/1428650
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، فاتحی فلاحتی، نرگس؛ احسان مقیمی حاجی و طاهره علی حیدری)
برای بار دوم به بعد: (1400، فاتحی فلاحتی؛ مقیمی حاجی و علی حیدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه نمودار کنترل حد آستانه تطبیقی لاسو مبتنی بر نمونه گیری دوگانه برای پایش پراکندگی فرآیندهای با ابعاد بالا
- ارائه مدل ریاضی برای مکانیابی تسهیلات سیار در شرایط عدم قطعیت
- مطالعه بررسی پرورش مهارت های تفکر دانش آموزان در محتوای دروس و رابطه آن با روش تدریس معلم مبتنی بر خلاقیت
- ارائه الگویی جهت مکان یابی بهینه فروشگاه های زنجیره ای (مطالعه موردی فروشگاه های شرکت کفش ملی)
- ارائه یک چارچوب ترکیبی مدلسازی ریاضی و شبیه سازی برای مدیریت ریسک به منظور افزایش کیفیت و بهره وری با استفاده از طراحی آزمایش ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.