سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ویژگی های دیاژنتیکی در تکامل رخنمون های تراورتن معدن شورغستان (غرب اردستان ، شمال شرق اصفهان)

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,055

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ECOGEO04_119

تاریخ نمایه سازی: 17 اردیبهشت 1391

چکیده مقاله بررسی ویژگی های دیاژنتیکی در تکامل رخنمون های تراورتن معدن شورغستان (غرب اردستان ، شمال شرق اصفهان)

تراورتن های معدن شورغستان در غرب اردستان واقع شده است. این منطقه بخشی از زون ارومیه- دختر ( شمال غرب- جنوب شرق) می باشد. از نظر ریخت شناسی تراورتن های منطقه مورد مطالعه از نوع شکاف- پشته و مربوط به زمانکواترنر است. به کلیه ی تغییرات سنگ ها بعد از رسوب آن ها دیاژنز گفته می شو . د در تراورتن ها مهم ترین مورد دیاژنز، سیمانی شدن است و تغییرات کانی شناسی اهمیت کمتری دار . د زیرا کربنات اولیه در تراورتن به طور معمول کلسیت بامنیزیم پایین است. سنگ های مطالعه شده از لحاظ زمین شناسی جوان هستند. بنابراین مطالعه ی دیاژنز دفنی انجام نشده وبیشتر تحقیقات مربوط به دیاژنز متئوریک است که مراحل آن نه به شکل فشردگی یا دولومیتی شدن بلکه به صورت سیمانی شدن، اسپارمیکریتیزاسیون و رشد دو باره ( نئومرفیسم) ظاهر می شود. بر اساس مطالعات انجام شده در تراورتن هایمعدن شورغستان انواع سیمان های حاشیه ای، میکریتی، دروزی و بلوکی تشخیص داده شد

کلیدواژه های بررسی ویژگی های دیاژنتیکی در تکامل رخنمون های تراورتن معدن شورغستان (غرب اردستان ، شمال شرق اصفهان):

تراورتن ، شورغستان ، زون ارومیه دخت . ر

نویسندگان مقاله بررسی ویژگی های دیاژنتیکی در تکامل رخنمون های تراورتن معدن شورغستان (غرب اردستان ، شمال شرق اصفهان)

زهرا غفاری بیستونی

دانشجوی کارشناسی ارشد رسوب شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگا

علیخان نصراصفهانی

استادیار،گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفها

عبدالحسین کنگازیان

استادیار،گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفها

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
آدابی، م. ح: 1366، سنگ های کربناته شیمیائی و بیوشیمیائی، ...
سحا بی، ف، 1375، سنگ شناسی رسوبی، موسسه انتشارات و ...
موسوی حرمی، س. ر.، محبوبی، ا.، 1373، سنگ شناسی رسوبی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ویژگی های دیاژنتیکی در تکامل رخنمون های تراورتن معدن شورغستان (غرب اردستان ، شمال شرق اصفهان)" توسط زهرا غفاری بیستونی، دانشجوی کارشناسی ارشد رسوب شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگا؛ علیخان نصراصفهانی، استادیار،گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفها؛ عبدالحسین کنگازیان، استادیار،گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ( اصفها نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی زمین شناسی اقتصادی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تراورتن، شورغستان، زون ارومیه دخت . ر هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2055 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تراورتن های معدن شورغستان در غرب اردستان واقع شده است. این منطقه بخشی از زون ارومیه- دختر ( شمال غرب- جنوب شرق) می باشد. از نظر ریخت شناسی تراورتن های منطقه مورد مطالعه از نوع شکاف- پشته و مربوط به زمانکواترنر است. به کلیه ی تغییرات سنگ ها بعد از رسوب آن ها دیاژنز گفته می شو . د در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ویژگی های دیاژنتیکی در تکامل رخنمون های تراورتن معدن شورغستان (غرب اردستان ، شمال شرق اصفهان) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.