سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
کد COI مقاله: NCCIT01_030
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 904
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روشی هوشمند جهت تشخیص لبه در تصاویر
چکیده مقاله:
در این مقاله روشی ارائه شده که تشخیص لبه ها را بر اساس تبدیل فوریه و اتوماتای یادگیر سلول 0 ی 1 انجام میدهد. روش پیشنهادی ابتدا به کمک تبدیل فوریه، فرکانسهای بالای تصویر را جدا میکند که باعث میشود محدوده کلی لبه ها استخراج شوند. در مرحله دوم به کمک اتوماتای یادگیر سلولی، علاوه بر بهبود لبه ها، نویز و لبه های اضافی حذ ف خواهد شد. آزمایشات بعمل آمده گویای آنست که روش مزبور نسبت به دیگر روشها سرعت بالایی داشته و از دقت بالایی برخودار است. نتایج حاصله با روشهای متداول تشخیص لبه مانند روش کن 1 ی 2 و سوبل2 3 مقایسه شده اند.
کلیدواژه ها:
پردازش تصوير، لبه، اتوماتاي يادگير سلولي ، تبديل فوريه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/141978/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلامرضایی، رضا و کشاورزی، محمود و غنی زاده، افشین،1390،روشی هوشمند جهت تشخیص لبه در تصاویر،همایش ملی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،کرمان،،،https://civilica.com/doc/141978
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، غلامرضایی، رضا؛ محمود کشاورزی و افشین غنی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1390، غلامرضایی؛ کشاورزی و غنی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- BSFS: A Bidirectional Search Algorithm for Flow Scheduling in Cloud Data Centers
- DeepSumm: A Novel Deep Learning-Based Multi-Lingual Multi-Documents Summarization System
- Social Groups Detection in Crowd by Using Automatic Fuzzy Clustering with PSO
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.