مشخصات نویسندگان مقاله مثنی و معدود در ایرانی میانه و نو
چکیده مقاله:
بقای برخی اشکال مثنی ایران باستان در عملکرد «معدود»، شکل خاصی از اسم که فقط بعد از اعداد استفاده میشود، به صراحت در سغدی تصدیق میشود، همانطور که در سال ۱۹۷۹ در مقالهای تحت عنوان «درباره جمع و مثنی در سغدی» نشان دادم. در آن مقاله، فقط چند نکته در مورد انتقال احتمالی معدود در برخی دیگر از زبانهای ایرانی مانند پشتو و اوستایی بیان کردم. در طی سالهایی که از انتشار آن میگذرد، من و دیگران متوجه شدیم که فرمهایی را که میتوان به عنوان معدود توصیف کرد، میتوان در خوارزمی و نیز در تعدادی از زبانهای جدید ایرانی، اعم از شرقی و غربی یافت. ساخت واژه و واجشناسی تاریخی بیشتر این زبانها کم شناخته شده است. در نتیجه، اگر کسی این شکلها را جداگانه ببیند، دستیابی به نتیجه قطعی درباره منشا آن دشوار است. بنابراین، هدف اصلی این مقاله، جدا از تمایل به ادای احترام به همکار عزیز و برجسته ام، جمع آوری تمام مطالب مربوطه در یکجا است تا بتوان به عنوان یک کل به آن نگاه کرد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_PAZAND-15-58_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1418361/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، سیمز ویلیامز، نیکلاس؛ پورچیستا گشتاسبی اردکانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، سیمز ویلیامز؛ گشتاسبی اردکانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل گفتمان انتقادی مداحی های بعد از سال ۱۳۸۴ بر اساس رویکرد فرکلاف ۲۰۱۵
- بررسی جایگاه نقد خواننده محور در ادبیات معاصر
- بررسی انواع کنایه و محتوای آن در قصاید پروین اعتصامی
- The Effect of Using Different Kinds of Icebreakers on Iranian EFL Students' Willingness to Communicate
- آسیب شناسی "اصطلاح گزینی"مرتبط و منتج از "جنگ تحمیلی هشت ساله" از "ادبیات جنگ" تا "ادبیات پایداری"
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.