سال انتشار: 1377
محل انتشار: دومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI02_089
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,073
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعات رسوب شناسی و شناسایی انواع تخلخل در سازندهای بخش بالایی آسماری و غار میدان ابوذر
چکیده مقاله:
مطالعه سنگ شناسی و رسوب شناسی بر روی سازندهای آسماری بالایی و غار بر روی نمومه های مغزه چاه ابوذر 14 واقع در خلیج فارس منجر به شناسایی 3 بخش از نقطه نظر سنگ شناسی، کانی شناسی، پراکندگی تخلخل و میزان تراوایی گردید. از روشهای رایج ماکروسکوپی شامل رنگ آمیزی ومیکروسکوپی شامل پلاریزان و الکترونی (SEM)، آنالیز کانی رس و بالاخره دانه سنجی استفاده گردید. بخش 1 که شامل دو زیر بخش 1B , 1A است عمدتا از سنگ آهک و دولومیت تشکیل شده و انواع تخلخل شناسایی شده عبارت از بین دانه ای، بین بلوری، انحلالی قالبی و فنسترال می باشد. میزان تخلخل در این بخش بالا بوده ولی مقدار تراوایی متغیر می باشد. کیفیت مخزنی زیر بخش 1B ,1A در حد متوسط ارزیابی می گردد. بخش 2 از انیدریت، شیل تشکیل شده که بعنوان سنگ پوشش عمل می کند و میزان تخلخل و تراوایی آن خیلی ناچیز است. بخش 3 عمدتا از ماسه ریز تا خیلی ریز دانه تشکیل شده که عموما سست بوده فاقد سیمان می باشد. گاهی وقت ها سیمان آهکی و ندرتا کانی های سنگین و رس همراه فضای بین دانه ها را پر می کنند. تخلخل این بخش غالبا از نوع بین دانه ای و بین بلوری میکرونی است. تخلخل و تراوایی این بخش در حد متوسط می باشد. رسوبات بخش بالایی سازند آسماری و سازند غار بترتیب رسوبگذاری درمحیط های دریایی کم عمق و دلتا را معرفی می نمایند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SGSI02_089 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/14109/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کمالی، محمدرضا و معین پور، محمد و معلمی، علی و پورزاهد، پرویز،1377،مطالعات رسوب شناسی و شناسایی انواع تخلخل در سازندهای بخش بالایی آسماری و غار میدان ابوذر،دومین همایش انجمن زمین شناسی ایران،مشهد،https://civilica.com/doc/14109
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1377، کمالی، محمدرضا؛ محمد معین پور و علی معلمی و پرویز پورزاهد)
برای بار دوم به بعد: (1377، کمالی؛ معین پور و معلمی و پورزاهد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثر دگرنامی در تبدیل τ-p وچگونگی تضعیف نوفه های لرزه ای خطی دگرنامی شده در این تبدیل
- نگاهی به موقعیت زمین شناسی و کانسارهای معدنی جزیره هرمز در خلیج فارس
- استخراج خصوصیات ژئومکانیکی از اطلاعات لرزه ای جهت ساخت مدل سه بعدی ژئومکانیکی
- ارزیابی نقش ژئومکانیک نفت در فرآیند افزایش تولید نفت و گاز
- تخمین تخلخل لایه مخزنی با استفاده از داده های لرزه ای دو بعدی و داده های چاه ها به کمک استفاده از روش زمین آمار بهمراه تبدیل نشانگرهای چند گانه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.