سال انتشار: 1388
کد COI مقاله: DEZFULWATERMECH01_019
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,608
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر کود سیلیس روی کاهش خسارت کرم ساقه خوار برنج [Chilo suppressalis (walker)] در مزارع برنج شمال
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر سیلیس روی تغذیه کرم ساقه خوار نواری برنج و در نتیجه کاهش خسارت آفت، آزمایشی در سال 1387 در گلخانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به اجرا در آمد. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار اجرا شد، به طوری که مصرف کود سیلیس به عنوان عامل اصلی در 4 سطح(0، 5، 10، 20 گرم) سیلیس خالص از منبع خاکستر معدنی و سه رقم برنج (پرتو، دیلمانی× فجر و ندا) به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شد. نتایج حاصله نشان داد که اثر سطوح مختلف کود سیلیس روی صفاتی نظیر درصد سفید شدن خوشه، طول برگ، عرض برگ، قطر ساقه و پنجه موثر معنی دار بوده اس ت. بیشترین تاثیر را در این آزمایش تیمار کودی 20 میلی گرم سیلیس نشان دا د. براساس تجزیه آماری انجام شده در رقم پرتو با 20 گرم کود سیلیس 0/33 درصد و همین رقم بدون کود سیلیس 8 درصد سفید شدن خوشه را نشان داده است.
کلیدواژه ها:
برنج، سيليس، كرم ساقه خوار برنج
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/140002/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سیده زهرا و بابائیان جلودار، ناد علی و خادمیان، راحله،1388،اثر کود سیلیس روی کاهش خسارت کرم ساقه خوار برنج [Chilo suppressalis (walker)] در مزارع برنج شمال،همایش ملی علوم آب، خاک، گیاه و مکانیزاسیون کشاورزی،دزفول،،،https://civilica.com/doc/140002
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، حسینی، سیده زهرا؛ ناد علی بابائیان جلودار و راحله خادمیان)
برای بار دوم به بعد: (1388، حسینی؛ بابائیان جلودار و خادمیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- واکنش برنج (Oryza sativa L.) رقم طارم محلی به محلول پاشی پلی آمین اسپرمیدین در سطوح مختلف دمای پایین
- بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور
- مدیریت آب در زراعت دیم،چالشها و امیدها
- نقش مدیریت منابع آب و خاک و توسعه پایدار
- استفاده از سامانه های استحصال و جمع آوری آب باران در افزایش بهره وری از بارش ها در زراعت دیم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جرم انگاری و ضمانت اجرایی قانون حفاظت از خاک در کانادا و چین و ایران
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.