استفاده از منطق فازی در زمان‌بندی تقاطع‌های چراغ‌دار

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 962

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS01_145

تاریخ نمایه سازی: 16 فروردین 1391

چکیده مقاله:

رشد جمعیت، توسعه کاربری‌ها و بالا رفتن مالکیت وسایل نقلیه در شهرها، موجب افزایش روز افزون تقاضای سفر و حجم وسایل عبوری از معابر شهری شده است. مساله زمان سفر در شبکه معابر شهری به دلیل افزایش تراکم، یکی از مهم‌ترین مسائل کلان شهرهاست. با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از زمان سفرمربوط به زمان تاخیر در تقاطع‌هاست، پرداختن به مساله روش‌های کنترل تقاطع‌ها از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. روش‌های کنترل هوشمند نوین که رفته رفته بر تنوع وتوانایی آنها افزوده می‌شود، نتیجه سرمایه گذاری در مطالعه نحوه کنترل تقاطع‌های چراغ‌دار است. استفاده از منطق فازی به عنوان مبنای کنترل در مسائل مهندسی، از سابقه مناسبی برخوردار است. در این پژوهش روشی برای کنترل فازی‌ تقاطع‌های چراغ‌دار پیشنهاد شده است. به منظور ارزیابی الگوریتم پیشنهادی در مقایسه با الگوریتم زمان‌بندی ثابت در تقاطع‌ها، یک تقاطع به عنوان مطالعه موردی انتخاب شده و نتایج مدل‌سازی به وسیله کنترل با روش الگوریتم فازی پیشنهاد شده با نتایج مدل‌سازی توسط الگوریتم زمان‌بندی ثابت، مقایسه و مورد بررسی قرار گرفت. برای ارزیابی روش‌های جدید کنترل، نیاز به محیطی برای آزمایش این روش‌ها است. برای انجام این مطالعه نرم‌افزار شبیه‌سازAIMSUN NG مورد استفاده قرار گرفت. آزمایش‌های گوناگون در محیط شبیه‌ساز نشان می‌دهد که برای حجم‌های مختلف و شرایط متفاوت، اجرای این الگوریتم می‌تواند بهبود قابل توجهی را در میزان کاهش تاخیر تقاطع نسبت به الگوریتم کنترل از پیش زمان‌بندی شده داشته باشد

نویسندگان

سیدمهدی زهرایی

کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

حسن جوانشیر

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Murat, S., & Gedizlioglu, E., (2005), A fuzzy logic multi-phased ...
  • Chou, C., & Teng, J., (2002), A fuzzy logic controller ...
  • Pursula, M., Niittymaki, J., & Mursula, M., (200), Analyzing different ...
  • Nittymaki, J., and Pursula, M., (2000), Signal ontrol using fuzzy ...
  • Pappis, C., & Mamdani, E., (1977), A fuzzy controller for ...
  • نمایش کامل مراجع