سال انتشار: 1400
محل انتشار:
دومین کنفرانس تفکر سیستمی در عمل
کد COI مقاله: STINP02_053
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 212
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و سطح بندی ابعاد انعطاف پذیری زنجیره تامین با استفاده از روش مدلسازی ساختاری تفسیری(ISM)
چکیده مقاله:
انعطاف پذیری برای سازمان ها جهت مقابله با تغییرات محیط پویا ضروری است. نه تنها انعطاف پذیری تولید بلکه انعطاف-پذیری کل زنجیره تامین باید مورد بررسی قرار گیرد، زیرا فقط تلاش های چند شرکتی زنجیره تامین جهت افزایش انعطاف-پذیری و حذف عدم اطمینان می تواند سطح عملکرد مورد نیاز برای ایجاد مزیت رقابتی را ایجاد کند. از طرفی رقابت سنتی سازمان در مقابل سازمان به سمت رقابت زنجیره تامین با زنجیره تامین تغییر کرده، بنابراین همانگونه که رقابت به زنجیره تامین توسعه پیدا کرده، مبحث مهمی که در این زمینه مطرح می شود انعطاف پذیری زنجیره تامین است. در این پژوهش در ابتدا ابعاد انعطاف پذیری زنجیره تامین از ادبیات پژوهش شناسایی و سپس مطابق نظر خبرگان، ده بعد انعطاف پذیری برای صنعت کاشی بومی گزینی شد. در مرحله بعد با انجام مراحل مدلسازی ساختاری تفسیری سطح بندی آن ها انجام شد. نتایج نشان داد که ابعاد انعطاف پذیری سیستم اطلاعاتی، انعطاف پذیری سازمانی و انعطاف پذیری عملیاتی در سطح زیربنایی و اولویت دار جهت رسیدن به انعطاف پذیری زنجیره تامین شرکت های کاشی قرار دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا STINP02_053 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1386069/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمانی دامنه، رضا،1400،شناسایی و سطح بندی ابعاد انعطاف پذیری زنجیره تامین با استفاده از روش مدلسازی ساختاری تفسیری(ISM)،دومین کنفرانس تفکر سیستمی در عمل،مشهد،https://civilica.com/doc/1386069
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، سلیمانی دامنه، رضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، سلیمانی دامنه؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۹. تبصره «۱۵» (پیشنهاد الحاق یک بند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۵ . درآمدها و اعتبارات استانی (ویرایش اول)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.