سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: RICCONF06_049
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 264
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی استفاده از نقش مایه اسلیمی در طرح جلدهای کتب مذهبی در دهه ۸۰ و ۹۰
چکیده مقاله:
مقاله حاضر بر آن است تا به چگونگی استفاده ی نقوش؛ از جمله نقشمایه اسلیمی در طرح جلدهای کتب مذهبی در دهه ۸۰ و۹۰ بپردازد. و آن را از منظر ارزشگذاری معنوی مورد بررسی قرار دهد. موضوع، مورد مطالعه و تفکیک قرار گرفته است. روشهای توصیفی- تحلیلی از نوع کیفی و میدانی و همچنین مشاهده ای، روشهای استفاده شده دراین پژوهش است. شیوه گردآوری داده ها و اطلاعات پژوهش شامل: کتابخانه ها، مکانهای مذهبی، جستجوی اینترنتی،استفاده از عکاسی، جمع آوری نقوش و مطالب بوده است. برای رسیدن به این اهداف با توجه به محدودیتهای زمانی و مکانی پژوهش، گردآوری داده ها بسیار مشکل انجام شده است، در جستجو، مشاهده و جمع آوری جلد کتب،هرچند که کتب مذهبی به تعداد نامحدود و سالهای متوالی انتشار، یافته است اما کثرت کتابهای مذهبی دلیلی بر کیفیت موجود نبوده است. انتخاب و تفکیک آثار و جلدهای کتب مذهبی در دهه سال های ۸۰ و۹۰ با توجه به موضوع و دامنه تحقیق مشخص شده نیاز به توضیحات علمی و روش هدفمند داشت که تلاش گردید با توجه به الزام جامعه پژوهشی، صورت پذیرد. طرح جلد کتابهای مذهبی تاکنون با بی توجهی همراه بوده است و اگر مورد توجه قرار بگیرد، میتواند آثار هنرمندانه و ماندگاری را، که دارای خلاقیتهای هنری است در این زمینه شاهد بود و باعث بهبود کیفیت آثار گرافیکی به خصوص در حوزه طراحی جلدهای کتب مذهبی (قرآن، کتب ادعیه و مفاتیح الجنان) که هر ساله توسط ناشران زیادی در سراسر کشور با شمارگان قابل توجه به چاپ میرسند بینجامد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RICCONF06_049 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1384714/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کشت بان، فائزه و کسایی، لیلا،1400،بررسی استفاده از نقش مایه اسلیمی در طرح جلدهای کتب مذهبی در دهه ۸۰ و ۹۰،ششمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای دینی، علوم اسلامی، فقه و حقوق در ایران و جهان اسلام،تهران،https://civilica.com/doc/1384714
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کشت بان، فائزه؛ لیلا کسایی)
برای بار دوم به بعد: (1400، کشت بان؛ کسایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شرط اسقاط خیار تدلیس در نظام حقوقی ایران و فقه امامیه
- مطالعه تحلیلی ماهیت حقوقی قراردادهای اجاره به شرط تملیک و جایگاه قانونی آن
- نقش سازمانهای دولتی در پیشگیری از فساد در ایران
- بررسی تآثیر حقوق شهروندی بر حریم خصوصی
- مسئولیت بین المللی ناشی از تخریب محیط زیست در جنگ سوریه و عراق
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور الحاق یک بند به تبصره «۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه صنعت»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک ماده به قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۰. بند «م» تبصره (۵) (بانک ها و اوراق مالی اسلامی دولت)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه استفساریه تبصره «۴» ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.