سال انتشار: 1400
محل انتشار: همایش ملی نقش بانوان در دنیای معاصر
کد COI مقاله: CWCWD01_035
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 191
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مزایا و مخاطرات ورزش بانوان از نگاه مقام معظم رهبری
چکیده مقاله:
ورزش امری ضروری است و زنان نیز می توانند به مانند مردان ورزش کنند اما محدودیت هایی برای ورزش بانوان وجود دارد؛ که به ارزش جنس زن برمی گردد. این پژوهش با روش توصیفی تحلیلی بر آن است که مزایا و مخاطرات ورزش زنان را از دیدگاه مقام معظم رهبری، که احکام و فروعات دینی را مطرح می کند، بیان نماید. پس از جمع بندی مطالب این نتیجه برای محقق حاصل شد که؛ ورزش بانوان در سلامت جسم و روح آنان و رسیدن به مقام قهرمانی و افتخارآفرینی برای آنان نقش موثری دارد، اما مخاطراتی هم به دنبال دارد؛ نظیر تبرج و خودنمایی که امری ناپسند بوده، زیرا زن موجودی احساسی، لطیف و عفیف است و برخی از حرکات ورزشی با این ویژگی و عفاف زن منافات دارد. مقام معظم رهبری اعتقاد دارند که ورزش امری ضروری است، بنابراین بانوان با رعایت چارچوب و قوانین اسلامی می توانند ورزش و فعالیت بدنی را انجام دهند، تا آنجا که منافاتی با روحیات زنانه و قوانین اسلامی و عفت نداشته باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CWCWD01_035 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1382531/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاهری، لیلا،1400،مزایا و مخاطرات ورزش بانوان از نگاه مقام معظم رهبری،همایش ملی نقش بانوان در دنیای معاصر،صحنه،https://civilica.com/doc/1382531
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، طاهری، لیلا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، طاهری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.