سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: NCHP03_227
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 921
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تقویت سازه های بتنی با استفاده از الیاف مسلح شده پلیمری CFRP( (مطالعه موردی پایه های پل دوران ساخت پروژه کارون 4
چکیده مقاله:
این مقاله حاوی ترجمه نکاتی جهت تقویت سازه های بتنی با استفاده از الیاف مسلح شده پلیمری FRP است ک ه دربرگیرنده چگونگی بازنگری در انتخاب، طراحی و نصب سیستم الیاف پلیمری مسلح برای مقاومسازی پلها یا سازه هایی که با بتن مسلح و پیشتنیده، ساخته میشود که در قالب فصل اول بدان پرداخته شده است. در فصل دوم مواد تشکیل دهنده سیستمهای تقویتکننده و مختصری از شرایط و مشخصات فیزیکی و مکانیکی آنها اشاره شده است و علاوه برآن اطلاعاتی بر اساس تحقیقات تجربی انجام گرفته در سراسر دنیا، کارهای تحلیلی و زمینه کاربردهای سیستمFRP برای مقاومسازی سازه های بتنی، بدست آمده نیزگردآوری شده است. در فصل سوم اطلاعات موجود در زمینه ویژگی های مواد، طراحی آنها و روش ه ای نصب سیستم ها یFRP ک ه به عنوان مسلح سازی سطحی سازه ها مورد استفاده قرار میگیرند، به طور خلاصه گنجانده شده است و به منظور انتخاب سیستم FRP برای افزایش مقاومت و سختی تیرهای مسلح بتنی یا انعطافپذیری ستون ها و کاربردهای دیگر میتوان به اطلاعات ارائه شده ،رجوع کرد. در فصل چهارم خلاصهای از روش های مقاومسازی که جزئی از مراحل اولیه پروژه تحقیقاتی است، ارائه شده است. فصل پنجم شامل روش اجرای ترمیم ترک های ستون های پل دوران ساخت پروژه سدکارون 4 بوسیله الیافCFRP است ک ه دانش حاصله از کاربرد این سیستم به صورت عملی در یکی از پروژه های عمرانی، در ایران است.
کلیدواژه ها:
الیاف پلیمری، سازه بتنی، ترجمه، ترمیم، مقاوم سازی FRP
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/138050/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مجیدی شیل سر، رامین و حیدری، روزبه،1390،تقویت سازه های بتنی با استفاده از الیاف مسلح شده پلیمری CFRP( (مطالعه موردی پایه های پل دوران ساخت پروژه کارون 4،اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی،تهران،،،https://civilica.com/doc/138050
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، مجیدی شیل سر، رامین؛ روزبه حیدری)
برای بار دوم به بعد: (1390، مجیدی شیل سر؛ حیدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روش های بهینه سازی چند هدفه مبتنی بر الگوریتم ژنتیک
- طراحی بر اساس عملکرد با استفاده از کنترل تغییرمکان
- تحلیل و بررسی وضعیت نمای ساختمانها در راستای تاثیر آن بر منظر شهری
- معرفی کامپوزیت های پلیمری در تقویت و مقاومسازی سازه های موجود
- پاسخ لرزه ای ساختمانهای بتن آرمه تحت اثر زمین لرزه ها حوزه نزدیک حاوی اثر جهت داری پیشرونده با حوزه دور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Broadband Slim Internal Antenna for Wireless and Satellite Phone Communications
- طراحی مدولاتور متعامد زمان پیوسته پیشخور برای گیرنده های چند استانداردی
- ارایه مدلی جهت تحلیل حملات تسخیر گره در الگوریتم های مکانیابی جدا از محدوده و معیار جدیدی جهت مسیله مرزی
- طراحی و شبیه سازی آنتن پهن باند و فشرده آستینی با تغذیه هم سطح غیر یکنواخت
- تحلیل و طراحی سنتزکننده فرکانس برپایه ساختارحلقه قفل فاز نوع سوم برای سیستم های رادار موج پیوسته با مدولاسیون فرکانس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.