سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: NICONF08_079
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 85
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی مرکز محله با رویکرد افزایش تعاملات اجتماعی در بافت کهن شهر قزوین
چکیده مقاله:
فضای شهری بیشترین ارتباط را با مردم و محیط زندگی برقرار میکند و در نتیجه نقش به سزایی در هویت بخشی و احساس آرامش بهشهروندان دارد .امروزه ارتقا کیفیت محیط در عرصه ها و فضاهای عمومی شهر (فضاهای باز، فضاهای شهری، فضاهای سبز) به منظور بالا بردنقابلیت حضور پذیری این عرصه ها، در دستور کار طراحان شهری قرار دارد. این افزایش قابلیت حضورپذیری، از طریق غنی تر کردن تجربهحضور شهروندان در عرصه های عمومی شهر صورت می پذیرد. حضورپذیری بهینه عرصه های عمومی، از طریق زمینه سازی برای ایجاد خاطرههای فردی و جمعی لذت بخش، شکلگیری تصویر ذهنی واضح، خوانا و مطلوب از حضور در عرصه عمومی را در ذهن ناظران فضا موجب می شود.همچنین پایداری توسعه فعالیت های انسانی مستلزم پایداری منابع اقتصادی، زیست محیطی و برآوردن نیازهای انسانی است. پارک های شهری باایجاد مکانی مناسب برای گذران اوقات فراغت و بهره مندی از هوای مطبوع می تواند پتانسیل بالقوه ای در جهت توسعه فعالیت های انسانی درنظر گرفته شود. اگرچه برای برخی، پارک هنوز محل ورزش، تفریح ، بازی و تفکر است، برای عده ای دیگر، یک محل مهم ملاقات و دیدار ومکان اجتماعی تلقی می شود .درپژوهش پیش رو روش تحقیق از حیث هدف کاربردی و از حیث ماهیت وروش، توصیفی -تحلیلی می باشد وسعی در ارائه پیشنهاداتی در جهت ساماندهی فضای سبز واقع در مرکز محله ملک آباد در منطقه یک شهرقزوین باهدف افزایش حضور پذیریرا دارد .پس از مرور مفاهیمی در خصوص فضای شهری و مراکز محلات به بیان نیازهای ساکنان و ضرورت حضور وتعاملات آنان در محلاتپرداخته شده است.همچنین با توجه به موضوعات بیان شده و بررسی مشکلات، با استفاده از تکنیک swot پیشنهاداتی به منظور بهبود عملکرد مرکز محله ملک آباد جهت افزایش حضور ساکنین در نظام های کالبدی، اجتماعی ،دسترسی و ایمنی و امنیت پرداخته می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NICONF08_079 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1375997/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبراقدمی، دنیا و کریمی، مهسا،1400،طراحی مرکز محله با رویکرد افزایش تعاملات اجتماعی در بافت کهن شهر قزوین،هشتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1375997
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، اکبراقدمی، دنیا؛ مهسا کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1400، اکبراقدمی؛ کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.