سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: IMES01_157
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 483
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل و بررسی رفتار ترمودینامیکی شکل دهی داغ سوپرآلیاژ پایه نیکل، با استفاده از روش مدل سازی و تحقیقات آزمایشگاهی
چکیده مقاله:
در این تحقیق رفتار ترمومکانیکی سوپر آلیاژ پایه نیکلHastelloy X توسط آزمایش فشار گرم بادستگاهINSTRON8503 که اجزای اصلی دستگاه را سیستم هیدرولیک مدار بسته، سیستم کنترل کامپیوتری و تجهیزات آزمایش تشکیل می دادند، در نرخ کرنش بین 0.001-0.1S-1 و دماهای آزمایش بین1150-950 درجه مورد بررسی قرار گرفت . جهت روانکاری در حین تغییرشکل از روانکار معمول که در آزمایش های فشار گرم مورد استفاده قرار می گیرند، استفاده شد تا حدالامکان از مقداربشکه ای شدن در حین تغییرفرم جلوگیری شود . از آزمایشات انجام شده مشاهده شد که در دماهای کمتر از 1000 درجه در کلیه نمونه ها موضعی شدن سیلان اتفاق افتاد و نوار برشی در راستای قطری نمونه تشکیل شد که در دماهای پایین تر و سرعت های کرنش بیشتر شدیدتر است . بر این اساس محدوده کار گرم این آلیاژ بین 1150-1000 درجه تعیین گردید. رفتار ترمومکانیکی آلیاژ با استفاده از معادلات Power law وSellars-Tegart مد لسازی شده و مشاهده شد که معادلهPower law پی شبینی خوبی از تنش سیلان فلز در شرایط مختلف تغییرشکل ارائه می دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES01_157 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/137569/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گل ارضی، ناصر و آقایی خفری، مهرداد،1386،تحلیل و بررسی رفتار ترمودینامیکی شکل دهی داغ سوپرآلیاژ پایه نیکل، با استفاده از روش مدل سازی و تحقیقات آزمایشگاهی،اولین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران،اصفهان،https://civilica.com/doc/137569
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، گل ارضی، ناصر؛ مهرداد آقایی خفری)
برای بار دوم به بعد: (1386، گل ارضی؛ آقایی خفری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ _ _ _ _ Technology, 37, (1993), 3-36. 3. ...
- Modeling of Metadynamic Recrys tallization in Hot Working of IN ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی ریز ساختار در فرایند فورجینگ داغ برای سوپرآلیاژ واسپ الوی
- طراحی پیشفرم آهنگری پره توربین به روش خطوط هم پتانسیل میدان الکترواستاتیک
- ارزیابی مسکن مهر بعنوان سیاست دولت در زمینه مسکن قابل استطاعت برای اقشار کم درامد (نمونه موردی : شهر بجنورد)
- بهینه سازی عملیات حرارتی رسوب سختی آلیاژ آلومینیوم 2024 توسط روش طراحی آزمایشات فاکتوریل
- شبیه سازی فرآیند فورج داغ پره توربین گازی از جنس سوپر آلیاژ پایه نیکل Nimonic 80 A
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم
- تغییر ریز ساختار و خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه فلزی آلیاژهای منیزیم بر اثر اعمال نوسانات حرارتی
- نقش رشد اپیتکسی بر گسترش بافت در پوشش رسوب الکتریکی روی
- بررسی تغییرات فازی در آلیاژ Ti-6Al-4V در حین سرد کردن توسط آزمایش های دیلاتومتری
- بررسی سینتیک رشد دانه برنج 70-30
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.