سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICSAU07_0751
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 61
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود و ارتقای کیفیت حمل و نقل عمومی و امکان سنجی ایجاد سامانه های حمل و نقلی جدید (نمونه موردی: منطقه ۶ شهرداری شیراز)
چکیده مقاله:
حمل و نقل اساسا در نتیجه تقاضای افراد برای حرکت است و حمل و نقل عمومی از جمله مباحث کلیدی در سنجش میزان کیفیت و رضایت شهروندان از شهر به شمار میرود. در این تحقیق افزایش کمی وکیفی حمل و نقل عمومی و استفاده از نمونه های خارجی در این زمینه در منطقه ۶ شهر شیراز مورد توجه است. در محدوده مورد بررسی استفاده از خودروهای شخصی به طور مکرر قابل مشاهده است که این موضوع سبب کاهش کارایی و کاهش استفاده از حمل و نقل عمومی میشود. برای رسیدن به نتبجه مطلوب از روش تحلیلی – توصیفی با استفاده از جدول سوات و روش گردآوری اطلاعات به صورت اسنادی- کتابخانه ای و میدانی میباشد. حمل و نقل عمومی ابعاد بسیاری را در برمیگیرد که مهمترین انها بعد اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی است، از طرفی حمل و نقل عمومی کارامد باید دارای زیر ساخت مناسب و با توجه به علایق مردم باشد و امنیت مسافران را به طور کامل مهیا سازد و در اخر با تبلیغات مناسب سبب تشویق مردم در استفاده از انان شود. با بهره گیری از موارد فوق تجهیزات حمل و نقل عمومی در منطقه تا حد زیادی قابلیت ارتقا بخشیدن و به روز شدن با توجه به نیاز شهروندان را دارا میباشند و البته استفاده از نمونه های خارجی در صورتی که شرایط مناسب برای بهره برداری از انان لحاظ گردد، گزینه مناسبی جهت به وجود اوردن شرایط مناسب برای استفاده همگان و تشویق مردم میباشند. لذا این تحقیق بر ان است که با در نظر گرفتن شرایط موجود در منطقه ۶ شیراز، در جهت بهبود کیفیت حمل و نقل عمومی و در صورت امکان ایجاد تجهیزات حمل و نقلی جدید موجود در جهان و تحلیل و مقایسه در این زمینه و در نهایت ارائه پیشنهادات مناسب، گام بدارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU07_0751 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1374022/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خانی زاده، محمدعلی و قائدشرفی، یاسمن و ناصری، زهرا،1400،بهبود و ارتقای کیفیت حمل و نقل عمومی و امکان سنجی ایجاد سامانه های حمل و نقلی جدید (نمونه موردی: منطقه ۶ شهرداری شیراز)،هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری،تهران،https://civilica.com/doc/1374022
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، خانی زاده، محمدعلی؛ یاسمن قائدشرفی و زهرا ناصری)
برای بار دوم به بعد: (1400، خانی زاده؛ قائدشرفی و ناصری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- دستورالعمل طراحی و اجرای دیوارهای ساخته شده از بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.