سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC26_176
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 925
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه روش کنترل موتور سنکرونIPM با استفاده از مفهوم شار روتور توسعه یافته جهت کاهش ریپل گشتاور و شار در ساختارهای مبتنی بر SVM DTC
چکیده مقاله:
در این مقاله دو روش کنترلی موتورIPM مبتنی برSVMDTC ارائه شده و مقایسه کاملی بین این دو روش و روش DTC معمول در دو سطح فرکانس کلیدزنی مختلف صورت گرفته است. گشتاور و شار توسط کنترل کننده های PI تنظیم شده و بردار ولتاژ استاتور توسط بخش SVMتولید می گردد. تخمین گر شار و گشتاور مورد استفاده نیز بر مبنای مفهوم شار روتور توسعه یافته است، که شامل معادلات مدل ولتاژ و جریان بوده و امکان تخمینت دقیق شار استاتور را فراهم م یسازد. نتایج حاصل از شبیه سازی ها، کاهش چشمگیر در رپیل شار و گشتاور نسبت به روش DTCمعمول را نشان می دهند. همچنین اعوجاج مربوط به جریان ها نیز با توجه به کاهش رپیل شار و گشتاور در این روش به شکل بسیار مناسبی کاهش یافته و جریان های نزدیک به سینوسی را ایجاد با دو کنترلر می کند. از دیگر مزایای این ساختارها دست یابی به فرکانس ثابت کلید زنی است . ساختارSVMDTCبا دو کنترلرPI امکان کنترل مجزا شار و گشتاور را فراهم ساخته و ریپل گشتاور و اعوجاج هارمونیکی جریان را نسبت به ساختار SVMDTCبا یک کنترلر PI به مقدار کمی بهبود م یبخشد.
کلیدواژه ها:
سنکرون مغناطیس دائم، کنترل مستقیم گشتاور، بردارهای مدولاسیون فضایی(SVM)، شار روتور توسعه یافته
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/137155/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دقیق، علی و عجبی فرشباف، رحیم و حاتمی، حجت و بناءشریفیان، محمدباقر،1390،ارائه روش کنترل موتور سنکرونIPM با استفاده از مفهوم شار روتور توسعه یافته جهت کاهش ریپل گشتاور و شار در ساختارهای مبتنی بر SVM DTC،بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/137155
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، دقیق، علی؛ رحیم عجبی فرشباف و حجت حاتمی و محمدباقر بناءشریفیان)
برای بار دوم به بعد: (1390، دقیق؛ عجبی فرشباف و حاتمی و بناءشریفیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه جزئی عملکرد روشهای کنترل شار جهت یافته و کنترل مستقیم گشتاور در درایو موتورهای سنکرون آهنربای دائم
- کنترل مستقیم گشتاور موتور آهنربای دائم (PMSM) با اینورتر چند سطحی و استفاده از SVM
- کنترل بدون سنسور موتور سنکرونIPM با استفاده از روش SVM DTC درسرعت های پایین و با در نظر گرفتن نویز اندازه گیری
- کنترل سرعت موتور القایی با کنترل مستقیم گشتاور و استفاده از روش کنترل پیش بین
- استراتژی کنترل جریان مستقیم یک ریزشبکه از طریق مبدل پشت جلو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی لیزر نقطه کوانتومی مبتنی بر کاواک فوتونیک کریستال
- طراحی دیکشنری توصیفی – تفکیکی با استفاده از نمایش تنک سریع
- بررسی امنیت و چالشهای حریم خصوصی در اینترنت اشیا
- ارائه ی راهکاری در سیستم تشخیص نفوذ به منظور کلاس بندی و کاهش حملات بااستفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بریچ
- بررسی مخاطرات امنیتی برای گوشی های تلفن همراه دارای سیستم عامل اندروید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.