طراحی توپ وال بال بتا با هدف توان بخشی
محل انتشار: همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 205
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SPORTC01_054
تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1400
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: اجرای تمرینات مقاومتی به منظور توان بخشی آسیب های ورزشی اندیشه جدیدی نیست و بسیاری از افراد جامعه در برنامه های خود از این نوع تمرینات نیز استفاده می کنند. استفاده از تجهیزات ورزشی نوین در ورزشکاران منجر به بهبود عملکرد و توانایی های آنها نیز خواهد شد. بنابرین هدف از این مطالعه طراحی توپ جدید با هدف بهبود قدرت عضلات بدن نیز می باشد.روش بررسی: توپ وال بال بتا طراحی شده توسط شرکت طنین پیک سبلان که به منظور پیشگیری و درمان آسیب های حاد و مزمن عضلانی نیز می تواند اسفاده شوند.تصویر شماره((۱ این توپ با استفاده از فوم پی وی سی که پرس این توپ به روش دوختی صورت می گیرد و همین امر سب می شود این توپ نسبت به دیگر توپ ها همانند توپ مدسین بال مقاومت بیشتر در برابر ضربات سخت داشته باشد.توپ وال بتا که در وزن های مختلف و از جنس بسیار نرم که می تواند در بهبود و حفظ قدرت عضلات ورزشکاران نقش بسازایی داشته باشه نیز طراحی شده است.نتیجه توپ وال بال بتا که تقریبا شبیه توپ مدسین بال نیز می باشد. با این تفاوت که جنس توپ مدسین بال با استفاده لاستیک که پخت آن به روش پرسی نیز صورت می گیردکه همین امر باعث از بین رفتن مواد داخلی و دفورمه شدن این توپ در برابر اجرای انواع حرکات تمرینی با دیوار ، زمین و.... خواهد شد در صورتی که جنس توپ وال بال بتا با استفاده از فوم پی وی سی که پرس آن به روش دوختی نیز صورت می گیرد و همچنین به دلیل قطر زیاد این توپ نسبت به توپ مدسین بال که عموم افراد قادر به اجرای انواع حرکات تمرینی با اجسام سخت همانند سطح دیوار،زمین و...که مقاومت بسیاری بالایی از خود در برابر این ضربات را نیز نشان می دهد را نیز هستند.همچنین اجرای حرکات تمرین با این توپ می تواند در پروتکل تمرینی ورزشکاران به منظور افزایش قدرت عضلات آنها نیز استفاده شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صفا سراج مهدی زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی ورزشی، گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشگاه آزاد اردبیل ایران
احسان فخری میرزانق
دانشجوی کارشناسی ارشد بیومکانیک ورزشی،گروه تربیت بدنی وعلوم ورزشی،دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی
امیرعلی جعفرنژاد گرو
استادیار بیومکانیک ورزشی، گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران