سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: CAUICNF06_064
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 126
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی پاسخ لرزه ای پل های بتنی با کاربرد سیستم های مختلف اتلاف انرژی
چکیده مقاله:
خسارت وارد بر پل ها در زلزله های اخیر اهمیت ارزیابی لرزه ای پل و تعیین سطوح خرابی آن ها تحت بارهای لرزه ای را آشکار نموده است. میراگرها یک سیستم مهاربند لرزه ای در ساختمان ها و پل ها می باشند که فقط در مقابل ارتعاشات مختلف ناشی از زلزله عمل نموده و در تحمل بارهای استاتیکی هیچ نقشی ندارند،که این مسئله باعث ساده سازی پیش بینی رفتار سازه تحت بارگذاری لرزه ای می شود؛در حالی که معمولا مصالح می تواند در حدود % ۵ میرایی بحرانی را تامین نماید،با استفاده از میراگرهای لرزه ای در کنار المان های باربر جانبی و یا اتصالات سازه ای، قادر خواهیم بود میرایی سازه را تا بیش از % ۵۰ افزایش دهیم. که این به معنای استهلاک قابل توجه انرژی ارتعاشی زلزله است. اضافه شدن میراگرها باعث کاهش جابجایی کلی سازه و شتاب پاسخ و تغییر مکان جانبی طبقات داخلی می شود که کاهش خسارات سازه ای و غیر سازه ای را در پی خواهد داشت.همچنین هزینه اجرای سازه بدلیل استفاده از مقاطع با ظرفیت کمتر کاهش میابد و از مشکلات معماری در طراحی ساختمان ها کاسته می شود.در این مقاله به بررسی میزان تاثیر میراگرهای ویسکوز در کاهش آسیب پذیری پل بتنی، تحت زلزله حوزه نزدیک و دور پرداخته شده است.برای این منظور،پل بتنی Broadway که در سال ۱۹۱۲ در Daytona Beach ایالات متحده ساخته شد را تحت رکورد های زلزله حوزه نزدیک و دور مورد بررسی قرار گرفته است.همچنین استفاده از انواع میراگر به عنوان عامل اتلاف انرژی غیر فعال که به شیوه ی درست نصب و مورد استفاده قرار می گیرند را در پل های بتنی پیشنهاد می کند.
کلیدواژه ها:
زلزله ، پل های بتنی مجهز به میراگر ، میراگر ویسکوز ، ارزیابی پاسخ لرزه ای ، سیستم های اتلاف انرژی ، میراگر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUICNF06_064 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1366187/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پرورش، امیرحسین،1400،ارزیابی پاسخ لرزه ای پل های بتنی با کاربرد سیستم های مختلف اتلاف انرژی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه و زلزله،تهران،https://civilica.com/doc/1366187
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، پرورش، امیرحسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، پرورش؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.