سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: CAUICNF06_012
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 72
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار لرزه ای سیستم های ترکیبی با مهاربندهای همگرا و واگرا در سازه های فولادی
چکیده مقاله:
در اکثر آیین نامه های لرزه ای برای طراحی ساختمان ها از پارامتر ضریب رفتار جهت تعیین نیروی زلزله استفاده می نمایند. با توجه به اینکه آیین نامه ها برای هر سیستم فارغ از نوع پلان و هر مشخصات هندسی ضریب رفتار منعکس کننده میزان جذب انرژی سازه ها و همجنین قابلیت تحمل تغییر شکل های بزرگ بدون افت قابل توجه در مقاومت را بیان می کند. هر چقدر این دو خصوصیت در سازه و یک سیستم لرزه بر بیشتر باشد ضریب رفتار آن سیستم بالاتر بوده و در نتیجه ضمن پائین آمدن نیروی زلزله ورودی نیازمند رعاین تمودن الزاماتی می باشند که به مجموعه این الزمات ضوابط لرزه ای گفته می شود یکی از نقصان های وارد بر آئین نامه های تعیین نیروی ورودی زلزله بر سازه ها عدم ارائه این ضریب برای سیستم های لرزه بر ترکیبی است. در مقاله حاضر به بررسی ضریب رفتار در سیستم های سازه ای با سیستم مهار بند فولادی با دو نوع همگرا و واگرا گرداخته شده است. در این مقاله ۹ سازه در تعداد طبقات ۵و ۸و ۱۲ طبقه و با سیستم مهاربندی همگرا و واگرا و سیستم ترکیبی همگرا و واگرا طراحی و با روش تحلیل غیر خطی بار افزون مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUICNF06_012 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1366135/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آقائی، امجد و مکاری رحمدل، جواد،1400،بررسی رفتار لرزه ای سیستم های ترکیبی با مهاربندهای همگرا و واگرا در سازه های فولادی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه و زلزله،تهران،https://civilica.com/doc/1366135
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، آقائی، امجد؛ جواد مکاری رحمدل)
برای بار دوم به بعد: (1400، آقائی؛ مکاری رحمدل)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- Road, Housing and Urban Development Research Center Iran Strong Motion Network (ISMN) Catalogue of Earthquake Strong Ground Motion Records (۲۰۱۵)
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- محاسبه و تحلیل پارامترهای جنبش نیرومند زمین با استفاده از داده های شتابنگاری و تدقیق آن ها با (پارامترهای لرزه نگاری) از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۹۰)
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.