امکان سنجی اقتصادی برق رسانی به روستاهای دور از شبکه سراسری با استفاده از سیستم هیبرید فتوولتائیک / توربین بادی به همراه ردیاب ماکزیمم نقطه توان

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,023

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

WINDCONF01_033

تاریخ نمایه سازی: 23 اسفند 1390

چکیده مقاله:

به منظور برق رسانی به نقاط دور افتاده که اتصال شبکه سراسری برای آنها وجود ندارد و یا در مواجه با ظرفیت محدود شبکه می باشد، استفاده از انرژی های تجدید پذیر مانند فتوولتاییک و باد راه حل مناسبی است. هدف اصلی در این مقاله بررسی استحصال از این منابع انرژی تجدید پذیر در مواجه با بار مشخص است. به علت تغییرات ذاتی در این منابع، استفاده از سیستم ترکیبی بادی، فتوولتاییک و باتری باعث افزایش قابلیت اطمینان در بهره برداری می شود که در این مطالعه مدل سازی شده است. تطبیق تعداد و ظرفیت ماژول های فتوولتاییک، توربین های بادی و باتری توسط الگوریتم PSO توسعه یافته انجام شده است، که در نهایت ظرفیت بهینه آرایش مولد هیبرید مشخص می گردد. اهداف این مقاله کمینه سازی هزینه های این سیستم در طول عمر 20 ساله می باشد. هزینه های سیستم شامل هزینه های سرمایه گذاری اولیه، هزینه جایگزینی و هزینه تعمیر و نگهداری سالیانه اجزای سیستم می باشد. آنالیزهای حساسیت از قبیل موجودیت باد و تابش خورشید مورد استفاده مربوط به نواحی شمال شرق استان (استان خراسان) می باشد. همچنین در این مقاله از سیستم ردیاب ماکزیمم نقطه توان توسط الگوریتم هدایت افزایشی استفاده شده است، به گونه ای که بتوان بیشترین توان را از آرایه های فتوولتائیک دریافت کرد.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :