سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: SFEAUP01_017
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 100
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی جذابیت در فضای شهری قدیم و جدید
چکیده مقاله:
اصطلاح جذابیت ابتدا با توجه به قوه ی جاذبه زمین بیان شد و به مرور در ادبیات موضوعی محورهای مختلف آورده شده است. دراین بین جذابیت را در فضای شهری به ارتقاء سطوح مختلف یک شهر و میزان بهره وری از فضای شهری ارتباط مستقیمی دارد.جاذبه ی محیطی یک امر ذهنی و متناسب با نظر و عقیده افراد در آن محیط شکل می گیرد که خود نشات از فرهنگ، جنسیت،هویت ، تاریخ و موارد دیگری می شود. در این پژوهش فاکتور های جذابیت در معماری و شهرسازی سنتی با اشاره به سبک هایگذشته می پردازد و به کلیت شاخص ها اشاره می شود و در ادامه به مقایسه تطبیقی نمونه های موردی می پردازیم. نمونهمجموعه شهری جدید، میدان امام حسین تهران یکی از قطب های فعال شهری با ساخت و ساز های امروزی می باشد و نمونهمجموعه شهری سنتی ، میدان نقش جهان اصفهان که به عنوان میدانی که طرح آن کمتر دچار دخل و تصرف شده است.روشمقایسه تطبیقی در ابتدا به صورت توصیف نمونه های موردی و تحلیل آن ها و در انتها مقایسه تطبیقی صورت می پذیرد.هدف این پژوهش رسیدن به شاخص های جذابیت فضای شهری از طریق مقایسه تطبیقی بین دو نمونه جدید و قدیم بوده که درانتها به فاکتور های موفقیت و فاکتور های کمتر اهمیت داده شده اشاره شده و تفاوت و شباهت بین دو نمونه بیان می گردد.نتیجه کلی این پژوهش بیان می دارد که برای رسیدن با جذابیت محیطی باید به تمامی عوامل و فاکتور های فضای شهری اهمیتلازم را قائل شد و از همه مهم تر اکتفا به هویت و فرهنگ یک وادی است که موجب جذابیت یک فضا در سطح کشور و حتی بینالمللی در اعصار مختلف می گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SFEAUP01_017 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1362086/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حنایی، تکتم و خزائی، الهام،1400،بررسی تطبیقی جذابیت در فضای شهری قدیم و جدید،کنفرانس سراسری مطالعات و یافته های نوین در حوزه عمران، معماری و شهرسازی ایران،قم،https://civilica.com/doc/1362086
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، حنایی، تکتم؛ الهام خزائی)
برای بار دوم به بعد: (1400، حنایی؛ خزائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.