سال انتشار: 1400
محل انتشار:
پنجمین همایش ملی باستان شناسی ایران
کد COI مقاله: NCAI05_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 82
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل جامعه شناختی آنتولوژیکال شدن روایت های باستان گرایی در دوره معاصر
چکیده مقاله:
یکی از ویژگیهای جهان امروزی پیوستگی و گسست میباشد به همین جهت تنها اسطوره ها میتوانند تایید اجتماعی و یا امنیت را برای افراد در جامعه امروزی ایجاد نمایند. اما زمانی که اسطوره ها دیگر شکل آنتیک ندارند بلکه آنتولوژیکال میشوندیعنی مشخصا چگونگی و سمت و سوی فعالیتها را مشخص می سازند منجر به این میشود که بعضی کردارها گفتمانی برای افراد مهمتر از کردارهای دیگر شود. هدف از پژوهش حاضر، بررسی یکی از مقوالت در حال شکل گیری و گسترش آن در سطح جامعه که نقد و بررسی آن نیز نیازمند ظرافت تحلیل می باشد، فهم سازوکاری که در دوران معاصر سبب مطرح شدن و بازگشت به ایده ی ایران باستان شده است. فهم این سازوکار، چرایی و معلول بودن باستان گرایی، نیازمند بررسی نظام معنایی طرفداران بواسطه گفتمان باستان گرایی و بررسی باستان گرایی به عنوان بیان نظری و انتزاعی نوعی از مناسبات اجتماعی با روش تحلیل محتوایی و استنادی انجام شده است. براساس یافته های پژوهش، این تجمعات و جنبش ها یک حرکت اجتماعی نیست، بلکه یک رفتار سیاسی است که سلطنت طلبان به کمک شبکه های اجتماعی علیه نظام جمهوری اسلامی سامان داده اند. همچنین این روایت ساختار شکن برساخت شدگی اجتماعی خود را با پاسداشت ارزشهای فرهنگی از طریق شعر، موسیقی، هنر، پوشش، ورزش و .... بازتولید می سازد و این چارچوب سازی مجدد را میتوان از شیوه های متفاوت مواجهه شهروندان با آن، روایتها و تفسیرهای متفاوت که از این گفتمان خلق شده و از سیاستها و خط مشی های متفاوت دولت در برخورد با این گفتمان ترومایی دریافت و در این بازنمایی های تروماتیک، چیزی که بیش از همه برجسته میشود، ضرورت ایجاد تغییر است که با رویکرد کامیونیتاریانیسم و همکنشی نمادین به عنوان الگویی مناسب برای سیاستگذاری کالن در عرصه فرهنگ می توان به یک سازواری اجتماعی دست یافت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCAI05_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1349687/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهریاری، مرضیه و رضادوست، کریم،1400،تحلیل جامعه شناختی آنتولوژیکال شدن روایت های باستان گرایی در دوره معاصر،پنجمین همایش ملی باستان شناسی ایران،بیرجند،https://civilica.com/doc/1349687
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، شهریاری، مرضیه؛ کریم رضادوست)
برای بار دوم به بعد: (1400، شهریاری؛ رضادوست)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سیر تحول مفاهیم جهانی منشورهای حفاظتی آثار تاریخی در سازگاری با مفهوم توسعه پایدار
- اشیا مفرغی لرستان
- بررسی پیشینه دستگاههای تقطیر گیاهان دارویی وگلهای معطر درایران باستان
- استحصال طلا و نقره در ایران باستان
- بررسی فلز کاری در عصر هخامنشی و اشکانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.