سال انتشار: 1399
محل انتشار:
نخستین کنفرانس بین المللی قرآن و سلامت اجتماعی
کد COI مقاله: IQSHCONF01_083
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 188
فایل این مقاله در 39 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 39 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مفهوم سازی جامعه سالم از نگاه قرآن کریم
چکیده مقاله:
مقاله حاضر با استفاده از روش اسنادی و تحلیل نظریات و ادبیات مرتبط، و ۲۲۷ آیه از ۵۷ سوره قرآن به دنبال مفهوم پردازی مفاهیم جامعه سالم و سلامت اجتماعی از منظر قرآن است. ردپای این مفاهیم متاخر جامعه شناسی را می توان در رویای بهزیستی انسانها در قالب افسانه ها، نظریات فلسفی و علمی ملاحظه کرد. ضرورت و اهمیت این مطالعه باتوجه به هدف آن و محدودیت ادبیات موجود و همین طور نیازمندی انسان به جامعه ای مملو از ایمان و اعتماد تبیین می شود. دارالسلام تصویری از حیات و زندگی کامل انسانی و نمونه آرمانی جامعه سالم در زمین است. این حیات کامل در زمین بر پایه سه عنصر وفای به عهد و پیمان، عدالت و میانه روی و تعاملات نیکو عملی می شود. احیای این سه عنصر از یک طرف موجب تضعیف تعدی و تجاوز در حقوق دیگران، کاهش خیانت، بدبینی، دروغ، آسیب های اجتماعی و تنش های بین گروهها و ملل مختلف می شود و از طرف دیگر باعث افزایش رضایت فردی، تقویت امنیت و رفاه، روابط اجتماعی، اعتماد، مسئولیت پذیری، پیش بینی پذیری، امیدواری و شکوفایی در سطوح ملی و بین المللی خواهد شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IQSHCONF01_083 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1349621/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلامی سفر، یوسف،1399،مفهوم سازی جامعه سالم از نگاه قرآن کریم،نخستین کنفرانس بین المللی قرآن و سلامت اجتماعی،اصفهان،https://civilica.com/doc/1349621
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، غلامی سفر، یوسف؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، غلامی سفر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی منشا از خود بیگانگی حقیقی از منظر عقل و نقل
- مسئولیت و شرایط خسارت قابل جبران توسط شهرداری در قبال آسیب های وارده به شهروندان
- تعارض قوانین در باب اموال منقول یا غیر منقول
- بیماری کرونا وسنت امتحان الهی
- بررسی تاثیر پولشویی بر فساد اداری(مورد مطالعه: شهرداری ارومیه)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.