مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر تمرینات ثبات دهنده شانه بردرد، ناتوانی عملکردی و قدرت ایزومتریک گرفتن دست در افراد مبتلا به سندرم گیرافتادگی شانه
چکیده مقاله:
سندرم گیرافتادگی شانه (SIS)، از بین تمامی آسیب های شانه رایج تر بوده و شایع ترین علت درد و محدودیت حرکتی در ناحیه شانه محسوب می شود. شکایت های مکرر از SIS شامل درد، ضعف، کریپتوس و سفتی می باشد که ممکن است موجب کاهش فعالیت و اختلال در خواب گردد. برای مقابله بالینی، مستندات تاثیر مثبت انواع مداخلات توان بخشی از قبیل تمرین تقویتی، کششی و کنترل حرکتی بر SIS را نشان می دادند. تورگات و همکاران (۲۰۱۸) مدعی شدند که اضافه کردن تمرینات ثبات دهنده (SSE) به تمرینات کششی و تقویتی باعث بهبود درد، ناتوانی و عملکرد افراد مبتلا به SIS شده است. قدرت گرفتن دست شاخص قدرت کلی عضلات است که به هماهنگی سینرژی بین فلکسورها و اکستنسور های انگشت و مچ دست بستگی دارد و برای پیش بینی مشکلات سلامتی استفاده شده که برای اجرای صحیح فعالیت های روزمره زندگی و حرکاتورزش های مختلف لازم است. بهبود قدرت عضلات یکی از اهداف اصلی برنامه های توانبخشی و تمرینی ورزشکاران و ازموثرترین راه های بهبود درد مفصلی و آسیب عضلانی می باشد. برای بهبود اثربخشی تمرینات در افزایش ثبات کمربند شانهای، قدرت ایزومتریک گرفتن دست و کاهش درد در افراد مبتلا به SIS تحقیقات بیشتری لازم است. بنابراین محققین به بررسی اثر SSE بر درد، ناتوانی عملکرد و قدرت گرفتن دست افراد مبتلا به SIS یک طرفه پرداختند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SPPL01_080 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1348018/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، میری، هادی؛ مجتبی رحیمی بیدهندی و محیا حمیدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، میری؛ رحیمی بیدهندی و حمیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک سرطانی و غیر سرطانی برای کارگران کارخانه تولید کاشی و سرامیک در مواجهه با ذرات معلق سیلیس
- بررسی راهکارهای مدیریت ایمنی و بهداشت در بحران پاندمی کووید ۱۹
- Symptoms, Transmission Methods, Care Techniques, and Strategies to Control Covid-۱۹ Infection at Work
- بررسی وضعیت تراز فشار صوت و افت شنوایی در پرسنل شرکت فرآوری ریشه شیرین بیان
- ارزیابی ریسک واحد CSR بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در سال ۱۴۰۰
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.