استراتژی بازاریابی محتوا و تاثیر آن بر مشتریان محصولات لوازم خانگی در شرایط شیوع بیماری کرونا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MLABCONF01_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 397
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهمن خانعلی زاده

دانشجوی دکتری اقتصاد مالی، گروه اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، زنجان، ایران

حمید کاکایی

دانشجوی دکتری اقتصاد سنجی، گروه اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ی، تهران، ایران

چکیده

امروزه خدمات محتوای دیجیتال در صنایع مختلف رشد چشمگیری پیدا نموده است که علت اصلی آن پیشرفت زیر ساختهای سیستم اطلاعاتی و توسعه اینترنت است. ظهور تکنولوژی های نوین و دستگاه های مختلف بیسیم هوشمند، باعث شده است تا بازار تولید محتوای دیجیتالی رشد گسترده ای پیدا نماید در همین راستا بازاریابی محتوای دیجیتالی، روش بازاریابی شناخته شده ای است که محبوبیت آن به طور پیوسته با پیشرفت تکنولوژیکی و توسعه اینترنت طی چند سال گذشته افزایش یافته است. اما با شروع بحران حاصل از بیماری کرونا جامعه از نظر روانی و اقتصادی آسیب دیده است. مشتریان برای انطباق خود با بحران عادات و رفتار خرید خود را تغییر دادهاند. لذا شرکتها در این دوران برای تطابق با تغییرات بازار و انطباق با رفتارهای جدید مصرف کنندگان می بایست استراتژی های بازاریابی شبکه های اجتماعی کسب و کار خود را بر رعایت موارد ذیل مورد بازبینی قرار دهند. لذا در این تحقیق سعی شده است با انجام آزمون t جفت نمونهای یا t زوجی و با استفاده از نرم افزار SPSS به تجزیه و تحلیل محتوای تبلیغ و بازاریابی اجتماعی بر مشتریان با محوریت محصولات لوازم خانگی با استفاده از اطلاعات بدست آمده از ۱۸۰ نفر شرکت کننده در نظرسنجی اینترنتی این تحقیق در دو بازه زمانی قبل از شیوع بیمارکرونا و بعد از شیوع بیمار کرونا به تجزیه و تحلیل رایجترین و موثرترین محتوای و کانال ارتباطی بازاریابی و تبلیغ اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد. لذا نتایج این تحقیق حاکی از آن است که تفاوت معناداری در میانگین بازاریابی محتوا قبل و بعد ازشیوع بیماری کرونا وجود دارد. با توجه به مقدار میانگینها بعد از شیوع بیماری کرونا، میانگین تاثیر بازاریابی محتوا بر مشتریان با محوریت محصولات لوازم خانگی به اندازه ۵/۰۴۸ افزایش یافته است. همچنین نتایج این پژوهش نشان داد که نوع بازاریابی محتوا و کانالهای ارتباطی با مشتریان در قبل و بعد از شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است.

کلیدواژه ها

بازاریابی محتوا، آزمون t جفت نمونه ای، لوازم خانگی، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.