سال انتشار: 1400
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی
کد COI مقاله: NCAME04_054
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 128
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تجربی اثر فاصله دو میله استوانه ای بر نرخ انتقال حرارت جابجایی درون یک کانال
چکیده مقاله:
در تحقیق حاضر به کمک دستگاه انتقال حرارت جابجایی اجباری اثر تغییرات فاصله دو میله استوانه ای بر روی نرخ انتقال حرارت جابجایی در کانال هوا بررسی شده است. به کمک این دستگاه میتوان انتقال حرارت جابجایی واداشته را در یک مجموعه از لوله های عمود بر جهت جریان بررسی نموده و پیشبینی اثر موقعیت منبع گرم در نرخ انتقال حرارت از این مجموعه را انجام داد. جریان به صورت یکنواخت و پایا در دمایی سرد وارد کانال میشود و با منبع گرم و لوله های استوانه ای عمود بر جریان تبادل حرارت میکند. در این تحقیق در تمامی حالتها المنت حرارتی در موقعیت مورد نظر ثابت بوده و موقعیتهای باقیمانده با مانع استوانه ای اشغال شد. به بیان دیگر نسبت به موقعیت ثابت هیتر، مانع استوانه ای در فواصلSL/D=۳.۸,SL/D=۵.۶,SL/D=۷.۴ میلیمتر نسبت به هیتر استوانه ای قرار گرفت. افت فشار داخل کانال از ۱۷۰ تا ۷۰۰ پاسکال در آزمایشها متغیر بود. برای محدوده عدد رینولدز ۱۳۰۰۰ تا ۲۸۰۰۰ نتایج نشان داد که با افزایش فاصله مانع استوانه ای از المنت حرارتی (هیتر گرمایی) دمای سطح هیتر گرمایی کاهش پیدا میکند به نحوی که ضریب جابجایی و عدد ناسلت تا ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCAME04_054 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1329155/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مولایی بیرگانی، موسی و قاسمی، بهزاد و رئیسی، افراسیاب،1400،بررسی تجربی اثر فاصله دو میله استوانه ای بر نرخ انتقال حرارت جابجایی درون یک کانال،چهارمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی،شهرکرد،https://civilica.com/doc/1329155
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، مولایی بیرگانی، موسی؛ بهزاد قاسمی و افراسیاب رئیسی)
برای بار دوم به بعد: (1400، مولایی بیرگانی؛ قاسمی و رئیسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه راهکار جهت تمدید ناشی از تاخیر در پرداخت صورت وضعیت های تعدیل در قراردادها
- یکپارچه سازی طراحی اقتصادی-آماری نمودار کنترلی و سیاست تعویض دوره ای با تعمیر حداقلی تحت پارامترهای نامعلوم
- مدلسازی و شبیه سازی رفتار دینامیکی یک نمونه زنجیره سوپاپ
- تحلیل مکانیکی اجزای کاهنده سرعت یک نمونه فلومتر توربینی
- تاثیر بار برشی بر کمانش الاستوپلاستیک صفحات مستطیلی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.