بهینه سازی شوک حرارتی جهت القاء تتراپلوئیدی در آبزیان زینتی
محل انتشار: مجله آبزیان زینتی، دوره: 4، شماره: 1
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 332
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ORAQ-4-1_002
تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1400
چکیده مقاله:
تتراپلوئیدی روشی مهم برای تولید ماهیان تریپلوئید به طریق غیرالقائی است که برای تولید دیگر سطوح پلوئیدی(پنتا،هگزا،هپتا و اکتاپلوئیدی)در آبزیان اهمیت دارد.استفاده عملی از تتراپلوئید در ماهیان زینتی وتولید ماهیان تریپلوئیدی بستگی به موثر بودن فرآیند القاء شوک وتوانایی تتراپلوئیدها در تولید مثل و ایجاد نسل قابل زیست دارد.لذا اولین و مهمترین عامل جهت دستیابی به ماهین تتراپلوئید در گله های مختلف،بهینه سازی شوک القای پلوئیدی است.القاء تتراپلوئیدی در ماهی کاملا به زمان آغاز شوک و دوره شوک حرارتی بستگی دارد،افزایش دمای شوک می تواند روی نرخ بقاء اثر منفی داشته باشد درحالی که تغییر در زمان آغاز شوک بستگی به حساسیت تخم ها به طور مثال قطر تخمک می تواند منجر به افزایش یا کاهش بقاء را در جنین ها شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی نکوئی فرد
Iranian Fisheries Science Research Institute, National Artemia Research Center, Agricultural Research Education and Extension Organization (AREEO),Urmieh,Iran
صبا احمدیان
پیام نور ارومیه
احد گل قاسم قره باغ
پیام نور ارومیه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :