سال انتشار: 1390
محل انتشار: سومین همایش ملی عمران شهری
کد COI مقاله: NCUD03_050
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 973
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه یابی تعداد و چیدمان گروه شمع با استفاده از الگوریتم ژنتیک
چکیده مقاله:
استفاده از سیستم شالوده گسترده- گروه شمع برای ایمنی سازه ها در برابر نشست از مقوله هائی است که پیوسته مورد توجه متخصصین و کارشناسان ژئوتکنیک بوده است. در بیشتر پروژه های عمرانی، تعداد و چیدمان شمع ها در زیر شالوده های گسترده بصورت سعی و خطا انجام شده و در عمل تعداد شمع ها بیش از نیاز پروژه ها بوده است. در این مقاله با استفاده از الگوریتم ژنتیک تعداد و چیدمان شمع ها در زیر شالوده گسترده بصورت چند مسئله بهینه یابی شده است. نتایج نشان داده است که با بهینه نمودن تعداد و چیدمان شمع ها، حجم مواد مصرفی گروه شمع و در نتیجه هزینه ها بطور مؤثری کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
گروه شمع، بهينه يابي، تعداد و چيدمان، الگوريتم ژنتيك، نشست
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/129876/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدعلی زاده، حجت،1390،بهینه یابی تعداد و چیدمان گروه شمع با استفاده از الگوریتم ژنتیک،سومین همایش ملی عمران شهری،سنندج،،،https://civilica.com/doc/129876
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، محمدعلی زاده، حجت؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، محمدعلی زاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تقویت قسمت های میانی دال بتنی مجوف (کوبیاکس) توسط ورق اف آر پی در راستای تامین سختی لازم و کنترل لرزش سقف
- بهینه یابی گزینه های بهسازی ساختمان های مصالح بنایی مسلح با روش تحلیل سلسله مراتبی AHP و تکنیک TOPSIS
- بهینه سازی و بهبود کیفیت آسفالت بوسیله مواد افزودنی سلولزدار
- اولویت بندی روش های متعارف بهسازی و مقاوم سازی لرزهای ساختمانهای بتن مسلح در شهر آمل با استفاده از روش شباهت به گزینه ایده آل TOPSIS
- بررسی و مقایسه ی روش های موازنه هزینه-زمان در پروژه های عمرانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.