سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: PASAB02_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,850
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روشهای بازیافت پسماند پلی استایرن، محدودیتهای فرآیندی و ملاحظات اقتصادی
چکیده مقاله:
در چند دهه گذشته، تجزیه ضایعات پلاستیکی، زیست تخریب ناپذیر بعنوان یکی از مسائل مهم محیط زیست مطرح شده است و بازیافت ضایعات بعنوان راه کاری برای بازیابی منابع و رفع دغدغه های زیست محیطی، مورد توجه قرار گرفته است.بیش از 70 درصد پلاستیک ها عبارتند از: پلی اتیلن، پلی پروپیلن، پلی استایرن و پلی وینیل کلراید. اما بخش مهمی از ضایعات شهری و صنعتی از ترکیبات پلی استایرن می باشند. این امر بخوبی، نیاز به بازیافت پلی استایرن را نشان می دهد.چندین روش برای بازیافت پلی استایرن بکار گرفته شده است، که از میان آنها می توان به: بازیافت فیزیکی، بازیافت شیمیایی، تبدیل و تخریب گرمایی و همچنین تبدیل کاتالسیتی اشاره نمود.بازیافت پلی استایرن از طریق تخریب حرارتی نقش مهمی در حل مشکلات ضایعات پلاستیکی ناشی از این ماده داشته و در این فرایند چندین محصول حائز اهمیت نظیر: بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و مونو استایرن و... تولید می شود. این فرایند در دماهای بالا صورت می پذیرد و ممکن است در حضور یا غیاب کاتالیست انجام شود.تجزیه پلی استایرن در دماهای بالا، منجر به تولید موادی نظیر مونو استایرن می شود، در حالی که اگر در دمای پایین، انجام شود، الیگومرهای پلی استایرن با وزن مولکولی کم تولید می شود. تجزیه حرارتی پلی استایرن در دمای بالا معمولاً با تولید کک همراه است، که منجر به افزایش ویسکوزیته و کاهش ضریب انتقال حرارت به میزان قابل توجهی می شود. در روش تجزیه با استفاده از کاتالیست بدلیل کاهش دمای فرایندی کک کمتری ایجاد شده و بدیهی است که انرژی کمتری مصرف می شود. همچنین نوع محصولات حاصل از کراکینگ متاثر از نوع کاتالیست می باشد.
کلیدواژه ها:
پلي لستايرن، پسماند، بازيافت، تجزيه كاتاليستي، تجزيه حرارتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/128403/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هوشمند، داوود و روزبهانی، بهروز و بدخشان، امیر،1390،روشهای بازیافت پسماند پلی استایرن، محدودیتهای فرآیندی و ملاحظات اقتصادی،دومین همایش ملی مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/128403
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، هوشمند، داوود؛ بهروز روزبهانی و امیر بدخشان)
برای بار دوم به بعد: (1390، هوشمند؛ روزبهانی و بدخشان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب های ساخته شده با چسب طبیعی تانن متراکم و باگاس
- ساخت چوب فشرده نخل خرما با استفاده از رزین فنل فرم آلدهید
- بررسی مبدل حرارتی لوله پوسته و تکنولوژی های بهبود انتقال حرارت
- ساخت پلی استایرین میکرو متخلخل به روش پلیمریزاسیون امولسیون های با درصد بالای فاز درونی (HIPEs)
- عملکرد مبدل های حرارتی دو لوله ای با جریان سیالات نیوتنی و غیرنیوتنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- محاسبه تاب آوری شبکه گازرسانی کشور بر اساس شبیه سازی
- شبیه ساسی فزآیند بهینه جهت حذف نمک های مقاوم حزارتی و مونو اتیلن گلایکول از آمین های متداول در پالایشگاه های گازی پارس جنوبی
- ارزیابی کاتالیست های واحد پلاتفرمر به صورت عملیاتی با هدف افزایش بهره وری واحد به کمک مهندسی فرآیند
- بررسی اثر شوری بر پایداری آسفالتین
- مروری بر بررسی اثر شوری و بازدارنده بر پایداری آسفالتین در حضور رس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.