سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICSDA05_641
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 145
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جنگلهای مانگرو در مواجهه با گرمایش جهانی و افزایش سطح دریاها
چکیده مقاله:
جنگلهای حرا خدمات مهم اکوسیستمی را ارائه میدهند اما توسط افزایش سطح دریا و تاثیرات انسانی تهدید میشوند که میتواند ثبات زیستگاه و انعطاف پذیری آن را در برابر افزایش سطح دریا به خطر بیندازد. افزایش سطح دریا ممکن است تاثیر قابل توجهی بر اکوسیستمهای ساحلی و رودخانه ای از جمله جوامع مانگرو داشته باشد، زیرا باعث افزایش زمان طغیان و محدود شدن مناطق مانگرو برای مهاجرت به سمت خشکی می شوند. اکوسیستم جنگل های مانگرو برای حفظ بقا بایستی از طریق رشد عمودی با افزایش سطح دریا سازگار شوند یا در زیر آب رشد کنند. جنگلهای مانگرو ممکن است به طور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق تولید و تجمع مواد آلی و همچنین به دام انداختن و نگهداری رسوبات معدنی، بر روند جمع شدن خاک تاثیر بگذارند. این بررسی، با تاکید بر نقش پوشش گیاهی در حفظ ارتفاعات سطح خاک، در مورد پویایی ارتفاع جنگلهای مانگرو بحث میکند و روشهای اصلی که گیاهان جنگلهای مانگرو ممکن است بر رسوب و توسعه عمودی زمین تاثیر بگذارند را توضیح میدهد. همچنین چگونگی تعامل گیاهان با فرآیندهای هیدرولوژیکی، ژئومورفولوژیکی و آب و هوایی به منظور افزایش ظرفیت جنگلهای مانگرو برای همگام سازی با افزایش سطح دریا بررسی میگردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSDA05_641 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1276229/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خالقی، متین و جمشیدزهی، زهرا،1400،جنگلهای مانگرو در مواجهه با گرمایش جهانی و افزایش سطح دریاها،پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران،تبریز،https://civilica.com/doc/1276229
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، خالقی، متین؛ زهرا جمشیدزهی)
برای بار دوم به بعد: (1400، خالقی؛ جمشیدزهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی بازار گردشگری روسیه (ظرفیت ها، موانع و راهکارها)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۷ . بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)
- الزامات تحقق گام دوم انقلاب (۳ . گردشگری (با محوریت گردشگری خانوادگی))
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.