شناسایی عوامل موثر بر افزایش بهره وری اماکن و تجهیزات ورزشی (مطالعه موردی: ایستگاه های سلامت ورزشی بانوان آذربایجان غربی)

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 186

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SASM06_079

تاریخ نمایه سازی: 6 مرداد 1400

چکیده مقاله:

هدف: بهره وری به شکل فزاینده ای مبتنی بر دانش، مهارت ها و توانایی های عقل انسان آموزش دیده است. مفهوم گسترش یافتهبهره وری حاصل یک سیستم فکری است، نوعی نگرش عقلایی به زندگی و نوعی فرهنگ است فرهنگی که انسان با فکر واندیشهخود را با ارزش ها و واقعیت ها منطبق میسازد و سعی دارد بهترین نتیجه را در راستای مادی و معنوی کسب کند (صفی پور،۲۰۱۵). هدف از پژوهش حاضر بررسی شناسایی عوامل موثر بر افزایش بهره وری اماکن و تجهیزات ورزشی (مطالعه موردی:ایستگاه های سلامت ورزشی بانوان آذربایجان غربی) بود.روش تحقیق: این پژوهش به لحاظ هدف بنیادی از نوی نظری بود. جامعه آماری را کلیه بانوان شرکت کننده در ایستگاه هایسلامت ورزشی بانوان آذربایجان غربی تشکیل دادند. این پژوهش از مصاحبه به عنوان ابزار گردآوری داده ها استفاده شد . پس ازهر مصاحبه، کدگذاری آزاد و محوری انجام شد و مفاهیم اولیه و مقولات به صورت متوالی ظاهر گردید، مراحل کدگذاری با بهکارگیری نرم افزار Maxquda انجام شد. روش تحلیل داده ها در مرحله کیفی بر اساس روش نظریه پردازی داده بنیاد سیستماتیکبود. بر اساس چهار معیار پیشنهادی گوبا و لینکلن اعتبار ، قابلیت تائید ، قابلیت اطمینان ، و قابلیت انتقال را جهت افزایش کیفیتپژوهش مد نظر قرار گرفت.یافته ها : نتایج بدست آمده پژوهش نشان داد که وجود نیروهای متخصص مانند فارغ التحصیلان رشته علوم ورزشی، مربیانمجرب در ایستگاه های سلامت، استاندارد سازی فضای ورزشی در ایتسگاه های سلامت، وجود امنیت کافی برای بانوان در ایناماکن، استفاده از تجهیزات مدرن و مناسب، استفاده از گونه های گیاهی طبیعی در این اماکن می تواند بر افزایش بهره وری اماکنو تجهیزات ورزشی (مطالعه موردی: ایستگاه های سلامت ورزشی بانوان آذربایجان غربی) اثرگذار باشد. نتیجه گیری :عوامل موثر بر میزان افزایش بهره وری اماکن و تجهیزات ورزشی در ایستگاه های سلامت ورزشی بانوان باعث شد کهبانوان اهمیت بیشتری به ورزش و سلامتی خود بدهند، و افراد بیشتری در ایستگاه های ورزشی حضور داشته باشند. لذا در اینرابطه پیشنهاد می شود از نتایج بدست آمده در پژوهش حاضر برای بهره وری بهتر استفاده شود.

کلیدواژه ها:

افزایش بهروری ، تجهیزات ورزشی ، ایستگاه های سلامت ورزشی بانوان

نویسندگان

پرستو آرخون

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ، مهاباد ایران

سیروان آتشک

دانشیار گروه تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ، مهاباد ایران