جایگاه اداره بهینه سازی اماکن و تأسیسات سپاه در مدیریت بحران زلزله تهران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,088
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
INDM02_121
تاریخ نمایه سازی: 11 تیر 1385
چکیده مقاله:
با توجه به قرار گرفتن ایران بر روی کمربندی زلزله آلپ – هیمالیا و وجود گسـلهای متعـدد در بسـتر و حـوالی شـهر تهران، خطر پذیری لرزه ای این شهر و همچنین آسیب پ ذیری بالای المانه ا و مستحدثات و کمبود زیرساخت های لازم بـرای واکنش اضطراری در این شهر باعث شده است که میزان ریسـک در سـطح ف زاینـده ای قـرار گیـرد . پیشـگیری، آمـادگی، مقابله، امداد و نجات ، و بازسازی کالبد فیزیکی و روحی روانی سانحه دیدگان از جمله فازهـای مـدیریت بحـران در یـک چرخه به هم پیوسته می باشد . رکن اصلی مدیریت بحران، فاز پیشگیری و آمادگی اسـت کـه مـدیریت و هـدایت مطلـوب عملیات منتج به کاهش ریسک می گردد . در این مقاله ضمن بررسی اجمالی خطر پذیری لـرزه ای تهـران ( در ابعـاد خطـر زلزله و مخاطرات ژئوتکنیک لرزه ای، آسیب پذیری مستح دثات و سایر موارد ) ، یادآوری اهمیت و نقـش سـپاه پاسـداران انقلاب اسلامی در حوادث غیر طبیعی و اهمیت و جایگاه اداره بهینه سازی اماکن و تأسیسات سپاه در بحران زلزله تهران و
راهبردهای اصلی برای بهینه سازی وضـع موجـود امـاکن و ت أسیسـ ات سـپاه در بخشـهای مختلـف مـدیریت بحـران شـامل : پیشگیری ( مقاوم سازی و بازسازی ساختمانهای موجود و بهسازی کیفیت سـاخت و سـاز - اهـم اقـدامات انجـام شـده و در دست اقدام، بهسازی شریانهای حیاتی موجود، مقاوم سازی احداثات مخابراتی ویژه، بهبود ساختگاهای نظـامی و مسـکونی موجود سپاه ) ، اقدامات حین بحران زلزله تهران، و بازسازی ابنیه و تأسیسات آسیب دیده سپاه و دولتی پـس از زلزلـه تهـران به مدیریت اداره بهینه سـازی امـاکن و ت أسیسـ ات سـپاه و اقـدامات اجرائـی توسـط یگانهـای اجرائـی سـپاه مـورد بررسـی قرار گرفته است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی اصغر نادعلی
کارشناس ا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :