سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: UVCONF02_016
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 203
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مناسب سازی و تدوین الگوها و شاخص های طراحی فضاهای شهری دوستدار سالمند (نمونه مطالعاتی: منطقه ۲ شهرداری تهران، بخشی از محله شهرک قدس)
چکیده مقاله:
فضای شهری مطلوب همواره به فضایی اطلاق می گردد که در آن عدالت اجتماعی و شهروندی رعایت شود و این فضا برای همه شهروندان آن، علی الخصوص اقشار و گروه های آسیب پذیر و دارای ضعف- جسمانی و...- قابل استفاده باشد. دوره سالمندی برهه ای است که با کاهش توان جسمی و روحی همراه بوده و به تبع آن فرد سالمند برخی ارزشها و امتیازهای اجتماعی را نیز از دست می دهد. افراد سالمند گروهی از شهروندان آسیب پذیر هر شهر هستند و از این رو لازم است که فضاهای شهری برای این قشر نیز مناسب سازی گردیده و قابل استفاده باشند. علاوه بر این میزان جمعیت جوان کشور در حال حاضر حاکی از جمعیت بالای سالخوردگان در آیندهای نه چندان دور می باشد که این موضوع لزوم توجه به امر آماده سازی فضاهای شهری برای سالمندان را دوچندان می نماید. افراد سالمند و مسن از لحاظ جسمی و روحی به حضور در جامعه و فضاهای شهری و تعاملات اجتماعی و حرکت نیاز دارند از این رو طرح ها و برنامه های شهری باید به گونه ای باشند که این افراد بتوانند به راحتی از خیابانها و فضاهای عمومی شهری استفاده نمایند. از سویی استفاده از نقطه نظرات و پیشنهادات این قشر تاثیرات بسزایی در دریافت نتیجه مطلوب را دارد لذا در این پژوهش پس از بررسی مبانی نظری به شناخت محدوده مورد مطالعه پرداخته شده و سپس جدول سوآت تدوین و اهداف عملیاتی، راهبرد و سیاست های اجرایی ارایه گردیده و در نهایت بر اساس مطالعات نظری و تحلیل یافته های پژوهش، به ارائه راهکارها و نتیجه گیری متناسب با مولفه ها و شاخصهای تعیین شده و راهکارهای لازم برای مناسب سازی فضاهای شهری دوستدار سالمند پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا UVCONF02_016 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1237706/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آزادی، مهتاب و مشایخی، فرید،1400،مناسب سازی و تدوین الگوها و شاخص های طراحی فضاهای شهری دوستدار سالمند (نمونه مطالعاتی: منطقه ۲ شهرداری تهران، بخشی از محله شهرک قدس)،دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی معماری و شهرسازی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1237706
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، آزادی، مهتاب؛ فرید مشایخی)
برای بار دوم به بعد: (1400، آزادی؛ مشایخی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.