سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: HGSPD05_012
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 217
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آثار همه جانبه قصه گویی بر رشد کودک
چکیده مقاله:
موضوعی که میخواهیم در این مقاله به آن بپردازیم، تاثیر همه جانبه قصه گویی بر کودکان است. هدف و انگیزه از نوشتن این مقاله بررسی تاثیر قصه بر آینده کودکان فایده، مزیت قصه گویی و مسائل مرتبط با این ها میباشد . روش تحقیق در این پژوهش توصیفی -کتابخانه ای است . طبق بررسی های به عمل آمده ثابت شده است که قصه ها و حکایات همواره بر رشد و کمال آدمی موثربوده و هستند.همچنین می توان به عنوان روشی برای آموزش ارزش های اخلاقی جامعه از آن یاد کرد چراکه محکم ترین پایه قصه برآرزوهای انسان استوار است . قصه این آرزو ها و رویاهارا به زبانی خوشایند بیان می کنند پس انگیزه یادگیری را در ذهن آدمی می گنجانند.از طرفی از قصه ها به عنوان نوعی درمان در طب سنتی نیز استفاده می شود به طور کلی می توان گفت قصه ها به نوعی شادی آفرین آموزنده و درمانگرهستند .پس پرورش عادات مفید ایجاد عزت نفس و حس استقلال طلبی و گسترش خلاقیت از اهداف اساسی قصه گویی به شمار می رود . در کنار این موارد نظر متخصصان روان شناس توجه را به خود جلب می کند که معتقدند قصه گویی برای تکامل نوزاد و کودک لازم است. کتاب خوانی و قصه گویی برای کودک تاثیرات زیادی بر آینده، شخصیت، افکار و رفتار او دارد توصیه می شود ازسنین کم، قصهگویی شروع شود و ادامه یابد. خداوند در قرآن نیز به روش قصه گویی بعضی مطالب را آموزش میدهد. یافته های تحقیق نشان میدهد قالب قصه بر تمام سنین جذاب و مناسب است و آموزه ها از این طریق موفقیت بالایی در پی دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HGSPD05_012 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1234919/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مختاری، زهرا و نورآبادی، سحر و گرگری، فاطمه و محمدوند، فایزه و جعفری کلیبر، فاطمه،1400،آثار همه جانبه قصه گویی بر رشد کودک،پنجمین همایش ملی علوم اجتماعی، روانشناسی و علوم تربیتی،جیرفت،https://civilica.com/doc/1234919
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، مختاری، زهرا؛ سحر نورآبادی و فاطمه گرگری و فایزه محمدوند و فاطمه جعفری کلیبر)
برای بار دوم به بعد: (1400، مختاری؛ نورآبادی و گرگری و محمدوند و جعفری کلیبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- چگونه در یک کنفرانس علمی سخنرانی موثری داشته باشیم
- پیش بینی خودکارآمدی و فشار روانی شغلی بر اساس هوش معنوی در کارمندان آموزش و پرورش ناحیه ۲ شهر شیراز
- مقایسه رضایت زناشویی و امید به زندگی در زنان شاغل و خانه دار شهر لار
- رابطه کمالگرایی با گرایش به جراحی زیبایی دانشجویان در سال ۱۴۰۰-۱۴۰۱
- بررسی مسئولیت پذیری نوجوانان و جوانان و رابطه آن با سازگاری اجتماعی در خانواده طلاق
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی سند پایه الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح مشارکت مستقیم شهروندان در امور قوه مقننه»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.