سال انتشار: 1390
محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE06_0740
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 733
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روند تکامل روش های آیین نامه ای تحلیل سیستم های ثانویه
چکیده مقاله:
با توجه به خسارات گسترده وارد بر سیستم های ثانویه (سیستم ها و اجزای مکانیکی، برقی و مخابراتی، معماری و محتویات ساختمانها) در زلزله های گذشته، بررسی رفتار دینامیکی این سیستم ها در سه دهه اخیر مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. در این میان دستور العمل ها و آیین نامه های مختلف نیز همواره سعی در بهره گیری از نتایج این مطالعات به منظور ارائه روابطی ساده و قابل استفاده توسط مهندسینِ طراح داشته اند. در این مقاله سیر تکاملی روش ها و روابط آیین نامه ای مورد استفاده برای طراحی سیستم های ثانویه در سطح ایران، امریکا و اروپا از ابتدا (سال 1937 ) تا کنون با بررسی روابط موجود در پانزده آیین نامه لرزه ای مختلف مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفته و نقاط ضعف و قوت هر یک بیان شده است. در ادامه با ارائه یک مثال عددی چگونگی کاربرد این روابط نشان داده شده و پاسخ های بدست آمده برای نیروهای طراحی تکیه گاهی مورد بحث و مقایسه قرار گرفته اند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهند که با وجود روند رو به اصلاح در آیین نامه های مختلف، همچنان نیاز به تکامل در آن ها دیده می شود اما در این میان نیاز به ارتقاء و به روز رسانی استاندارد 2800 ایران در زمینه طراحی سیستم های ثانویه بیش از سایر دستورالعمل ها به نظر می رسد.
کلیدواژه ها:
سيستم ثانويه، آيين نامه طراحي لرزه اي، اجزاء غير سازه اي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/120934/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادق زاده نظری، مهرداد،1390،مروری بر روند تکامل روش های آیین نامه ای تحلیل سیستم های ثانویه،ششمین کنگره ملی مهندسی عمران،سمنان،،،https://civilica.com/doc/120934
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، صادق زاده نظری، مهرداد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، صادق زاده نظری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه آیین نامه بارگذاری پل های راه ایران (بار نوع اول) و آئین نامه آشتو
- بازآفرینی شهری با رویکرد حفظ ساختار تاریخی محله (نمونه موردی: محله سرشور مشهد)
- بررسی انواع سیستم های سازه ای لوله ای در ساختمان های بلند
- بررسی رفتار لرزه ای سازه قاب خمشی بتن آرمه با نامنظمی جرمی در ارتفاع
- اندرکنش خاک و سازه های بتونی با قاب خمشی ویژه و دیوار برشی در ساختگاه های تیپIV و III
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.