سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: ROUDSARIT01_103
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,648
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حرکت به سمت سیستمهای ساخت و تولید یکپارچه کامپیوتری CIM با بکارگیری فناوریهای نوین
چکیده مقاله:
سیر تحقیقات در حوزه فناوری های نوین ساخت و تولید، نشان می دهد که روند تولید به سمت توسعه مستمر و بکارگیری تولید یکپارچه کامپیوتریComputer Integrated Manufacture) CIMو تجارب یکپارچه کامپیوتری پیش می رود. ظهورCIMو کنترل فرایند تولیدPACبه عنوان راهبردهای کلیدی در راه رقابت کارخانجات بر سر حفظ و توسعه مزایای رقابتی خود موضوع اصلی این مقاله می باشد. این مقاله سیر تکاملی روشهای تولید به منظور بهره گیری از تکنولوژی های نوین کاپیوتری را در یکی ازکارخانجات چسب در ایران تشریح می کند با توجه به دستی و سنتی بودن سیستم مذکور لزوم ارتقاء کلیه شاخص های تولیدی و کیفیتی امری اجتناب ناپذیر خواهد بود. سیستم تولیدی مورد نظر با مسائل و مشکلات گسترده ای مواجه است. بنا بر این جهت ارتقاء و بهبود سیستم با انجام تحلیل سیستماتیک، در ابتدا به تدوین مشکلات موجود و ایجاد شاخص هایی جهت ارزیابی سیستم پرداخته شده و سپس با ایجاد سناریو های اتوماسیون گوناگون و بکارگیری مفاهیم و مبانی تولید یکپارچه کامپیوتری و استفاده از مجموعه سنسورها وPLCها به ارتقاء سیستم پرداخته شده است. نتایج و مستندات عملیاتی، نتایج بسیار خوشبینانه وموفقیت آمیزی را نشان می دهند که این امر موجب دلگرمی کارشناسان جهت ادامه روند بهبود و ارتقاء سیستم شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ROUDSARIT01_103 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/119886/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فیلی، حمیدرضا و تیموری، مریم و مشرف، مهدیه و غفارزاده الماسی، یاسمین،1390،حرکت به سمت سیستمهای ساخت و تولید یکپارچه کامپیوتری CIM با بکارگیری فناوریهای نوین،اولین همایش رویکرد های نوین در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،رودسر،https://civilica.com/doc/119886
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، فیلی، حمیدرضا؛ مریم تیموری و مهدیه مشرف و یاسمین غفارزاده الماسی)
برای بار دوم به بعد: (1390، فیلی؛ تیموری و مشرف و غفارزاده الماسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش های برنامه ریزی و کنترل پروژه و تآثیر کاربرد آن ها در تکمیل به موقع طرح های توسعه شهری
- ارزیابی و مدیریت ریسک ایمنی در معادن روباز با روش ویلیام فاین (مطالعه موردی: معدن مس سونگون)
- ارائه دیدگاه کاربردی جهت استفاده از استاندارد CIM در توسعه نرم افزارهای سیستم قدرت
- ارزیابی ریسک های زنجیره تامین پایدار برای مساله انتخاب تامین کننده با به کارگیری روش جدید تحلیل حالات خرابی در محیط فازی با ارزش بازه ای
- بررسی قابلیت های مدل سازی و شبیه سازی مبتنی بر عامل در تحلیل مدیریت ریسک زنجیره تأمین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.