تشخیص سریع و همزمان آنتی بادیهای انسانی و ویروس هپاتیت Bو ویروس هپاتیتC بر پایه سنجش تراشه پروتئینی با استفاده از تقویت کننده ایمونولوژیکی نانو ذرات طلا و روش رنگ آمیزی نقره
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,017
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCANPAS01_029
تاریخ نمایه سازی: 28 خرداد 1390
چکیده مقاله:
هپاتیت ویروسی به علت ویروس هپاتیتBو ویروس هپاتیتC مشکل اساسی سلامت مردم در سراسر دنیا هستند. روشهای سنتی تشخیص شاملPCR) واکنش زنجیره پلی مراز و سنجش (ELISA)Immunosorbent بودند که این سنجش ها از نظر وقت و هزینه مقرون به صرفه نیستند . در این سنجش ، تراشه ی پروتئینی با استفاده از تقویت کننده ی ایمونولوژیکی و روش رنگ آمیزی نقره NIASS) برای شناسایی سریع و همزمان آنتی بادیهایHCV و HBV به کار گرفته شده است اسلایدهای شیشه ای که از نظر شیمیایی تغییر یافته اند ، به عنوان حمایت کننده های جامد (با اسم تراشه) دراین تحقیق به کار برده شده اند و نیز آنتی ژنهایی شامل HCVAg، HBcAg، HBeAg، HBsAg(مخلوطی ازNs5 ، Ns3و آنتی ژنهای هسته ایی) به ترتیب جمع آوری شده اند . پروتئینA استافیلوکوکی نشانه دار شده با نانو ذرات طلا به عنوان یک اندیکاتور و تکنیک تقویتی رنگ آمیزی ایمونولوژیکی نقره به کاربرده شد تا سیگنالهای تشخیصی را تقویت و تصاویر سیاه از آرایش لکه های را تولید کند که با چشم غیر مسلح قابل مشاهده باشد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ساسان رهبرفرزامی حق
دانشجوی رشته ژنتیک و عضو باشگاه پژوهشگران جوان
اسماعیل بی ازار
عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن
مصطفی جعفرپور
عضوهیئت علمی گروه میکروب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :