سال انتشار: 1397
محل انتشار: فصلنامه گردشگری شهری، دوره: 5، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_JUT-5-1_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 22
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی مدیریت استفاده از فرصتهای ناشی از زلزله 1382 بم از دیدگاه گردشگران ایرانی
چکیده مقاله:
بحرانهای محیطی بر گردشگری تأثیرات مثبت و منفی دارد که تأثیرات مثبت آن شامل فرصتهایی در زمینة گردشگری سیاه، فرهنگی و مذهبی است. هدف پژوهش حاضر شناسایی فرصتهای ناشی از زلزلة دیماه 1382 برای توسعة گردشگری و میزان استفاده مؤثر از این فرصتها بهمنظور توسعة گردشگری شهر بم است. نوع پژوهش توصیفی- تحلیلی، و شیوة گردآوری دادهها اسنادی و میدانی است. بهمنظور سنجش روایی و پایایی پرسشنامه، از نظرات کارشناسان و آلفای کرونباخ استفاده، و دادههای گردآوریشده در محیط SPSS تحلیل شده است. جامعة نمونه 270 نفر از گردشگران داخلی هستند که در سال 1393 به شهر بم وارد شدند. روش توزیع جامعة نمونه تصادفی ساده است و یافتهها نشان میدهد مردم جهان بم را با ارگ و زلزله میشناسند و زلزله جزئی از هویت شهر شده است. درنتیجه، خرابههای ناشی از زلزله فرصتهای مناسبی برای توسعة گردشگری شهر بم ایجاد کرده که البته هنوز بالفعل نشده و بهطور مؤثر بهکار نرفته است، با این حال مدیران بهمنظور بازگرداندن بازارها و محصولات گردشگری مقصد به پیش از فاجعه، بر رویکرد بازسازی کامل تأکید دارند. در این رویکرد گردشگرانی که بهدلیل تغییر در ویژگیهای مقصد افزایش مییابند، نادیده گرفته میشوند؛ مانند افرادی که به دیدن سایتهای فاجعه و خرابیهای ناشی از زلزله علاقهمند هستند یا افرادی که تمایل دارند روز گرامیداشت قربانیان را ببینند. درمجموع، زلزلة بم ویژگیهای مقصد گردشگران این شهر را تغییر داده و فرصتهای نوینی را در زمینة توسعة گردشگری ایجاد کرده است.
کلیدواژه ها:
توسعة گردشگری, زلزله, شهر بم, گردشگر ایرانی, گردشگری نوستالژیک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1166756/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یغفوری، حسین و پایدار، ابوذر و هادیزاده، محسنه،1397،ارزیابی مدیریت استفاده از فرصتهای ناشی از زلزله 1382 بم از دیدگاه گردشگران ایرانی،،،،،https://civilica.com/doc/1166756
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، یغفوری، حسین؛ ابوذر پایدار و محسنه هادیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، یغفوری؛ پایدار و هادیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.