تبیین شاخصهای توانمندسازی دانشگاه فنی و حرفهای مبتنی بر ویژگیهای دانشگاه کارآفرین (مورد مطالعه: دانشگاه فنی و حرفهای بندرعباس)
محل انتشار: فصلنامه کارافن، دوره: 17، شماره: 3
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 359
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_KARFN-17-3_003
تاریخ نمایه سازی: 12 اسفند 1399
چکیده مقاله:
به دلیل آشکارشدن اهمیت و نقش کارآفرینان در دهههای اخیر گذشته، برگزاری برنامههای آموزشی ویژه به شکلهای متنوع برای آموزش و پرورش کارآفرینان در مراکز دانشگاهی کشورهای مختلف، اعم از پیشرفته و در حال توسعه رو به گسترش نهاده است. این پژوهش از نظر نتیجه جزو تحقیقات توسعهای است؛ زیرا به دنبال ارزیابی و سطحبندی شاخصهای توانمندسازی دانشگاه فنی و حرفهای در راستای بهکارگیری ویژگیهای دانشگاه کارآفرین؛ دانشگاه فنی و حرفهای بندرعباس میباشد. از لحاظ هدف، جزو تحقیقات کاربردی است؛ در واقع رویکرد پژوهشی به لحاظ منطق گردآوری دادهها از نوع استقرای قیاسی است. در مرحله اول برای ساخت مدل از روش کیفی تحلیل محتوا با رویکرد کوربین و استروس انجام شد. جامعه آماری در مرحله کیفی ر ا خبرگان حوزه سیاستگذاران، مدیران، محققان و خبرگان فعال در زمینه توانمندسازی و کارآفرینی دانشگاه فنی و حرفهای تشکیل میدهد. از روشهای نمونهگیری قضاوتی هدفمند استفاده شده است. با10 نفر از خبرگان حوزه حقوق دانشگاهی مصاحبه شد. فرهنگ کارآفرینی و رشد ذهنی دانشجویان، مهمترین نقش را در توانمندسازی دانشگاه فنی و حرفهای داشته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ازاده اریانا
دانشجوی دکتری، دپارتمان مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قشم، قشم، ایران.
کرم اله دانش فرد
استاد، دپارتمان مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران، تهران، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :