سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: SIRSS02_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 44
فایل این مقاله در 30 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 30 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی اصول و مبانی و مولفه های مدیریت جهادی مبتنی بر مکتب شهید سلیمانی
چکیده مقاله:
تحقق اهداف متمایز و متعالی انقلاب اسلامی در راستای رشد و کمال آحاد جامعه و بسط عدالت، منوط به استفاده از الگوی مدیریتی متناسب با آن است. چنین الگویی برخاسته از مبانی منحصر به فردی است که با مبانی ماده بنیاد فکری و تمدنی غرب در تعارض است. الگوی مدیریتی و سازمانی مطلوب برای مدل تمدنی در افق انقلاب اسلامی، مبتنی بر ارزشهای الهی است که مصداق بارز آن در مدیریت جهادی شهید سلیمانی نمود پیدا کرده است. در بره های که دستاوردهای انقلاب اسلامی در گذر از گام اول به گام دوم میباشد، شهادت معجزه گونه سردار قاسم سلیمانی نقطه عطفی است برای نشان دادن برجستهترین قله دستاوردهای انسانی و معنوی چهل سال اول انقلاب اسلامی، انسانی که تا بالاترین سطوح قابل تصور توانسته طی طریق کند. از این رو لازم است در برنامهریزی تربیتی برای گام دوم، به سه مؤلفه مطرح شده در بیانات مقام معظم رهبری نسبت به این شهید عزیز که ایشان را تربیت یافته ی »اسلام« و »مکتب امام خمینی« معرفی کردند تکیه کنیم. پس باید دید »مکتب سلیمانی« چیست؟ به این منظور جهت شناسایی اصول و مبانی و مولفه های مدیریت جهادی مبتنی بر مکتب شهید سلیمانی از روش فراترکیب، که یکی از انواع پژوهشهای فرامطالعه است، استفاده شد. در قدم بعد با بررسی اولیه این پژوهشها بر اساس شاخصهای معین 36 مورد از آنها انتخاب شد که مستقیم به بررسی ویژگیهای مدیران جهادی پرداخته بود. در ادامه با شیوه شناسه گذاری کیفی بر اساس روش فراترکیب شناسه های اولیه از دل پژوهش های منتخب استخراج و در ذیل 134مفهوم، دسته بندی شد. پژوهشگران پس از مقوله بندی این مفاهیم به 16 ویژگی معرف مدیر جهادی مبتنی بر مکتب شهید سلیمانی دست یافتند: توجه به خدا و اخلاص در عمل، دین مداری، اخلاق مداری، بصیرت و نبوغ نظامی، تصمیم گیری بر مبنای خرد و فرامرزی بودن، شایسته سالاری، سعه صدر، مردمی بودن، عملگرا یودن، شجاع، متعهد، ولایت مداری، نظم و قانونگرایی، شهادت طلبی، روحیه سلحشوری و سنجیدگی و تدبیر در امور.
کلیدواژه ها:
مدیریت جهادی، ویژگیهای فرهنگ جهادی، مکتب شهید سلیمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1159668/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دولت پسندی، مهناز،1399،شناسایی اصول و مبانی و مولفه های مدیریت جهادی مبتنی بر مکتب شهید سلیمانی،دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی: مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز،تهران،،،https://civilica.com/doc/1159668
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، دولت پسندی، مهناز؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، دولت پسندی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تبیین الگوی قرآنی چگونگی تقدم »شهادت نفسی« بر »شهادت فعلی« در مکتب شهید سلیمانی بر اساس روش داده بنیاد
- الگوی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در گام دوم انقلاب اسلامی مبتنی بر مکتب شهید سلیمانی
- مؤلفه های تربیتی مكتب شهید سلیمانی
- تبیین مؤلفه های سبک زندگی، نظم و امنیت بر پایه مکتب شهید سلیمانی در افق گام دوم انقلاب اسلامی با رویکرد پلیس ارزش آفرین
- بهره گیری از ظرفیت های مکتب سلیمانی در مدیریت راهبردی اقتصاد ملی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.