سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: NRSSPE05_078
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 16
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی استقرار سیستم پشتیبان تصمیم گیری درمعاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش
چکیده مقاله:
گسترش سازمان های امروزی پیچیدگی های خاصی به دنبال داشته است، به طوری که تصمیم گیری بدون استفاده از فناوری و بررسی های آماری، اهداف را به صورت مطلوب محقق نخواهد ساخت. تحقیق حاضر امکان سنجی استقرار سیستم پشتیبان تصمیم گیری در معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از دیدگاه کارشناسان، معاونان و مدیران را مورد بررسی قرار داد. در این بررسی، علوم مختلف امکان سنجی در ابعاد مختلف فنی، اقتصادی، عملیاتی، حقوقی و زمانی مورد مطالعه قرار گرفت. در روش تحقیق این پروژه ابزار گردآوری داده ها، پرسش نامه محقق ساخته و جامعه آماری تمامی مدیران، معاونان و کارشناسان معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بودند، که نمونه ی آماری بصورت تمام شمار 79 نفر مشخص شد که داده های با استفاده از آمار توصیفی برای تعیین میانگین، و انحراف استاندارد و در بخش استنباطی آزمون تی تک نمونه ای و آنالیز واریانس مکرر در نرم افزار spss 21 استفاده شد. پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ (0/924) و روایی آن از نظر صوری، محتوایی مناسب اعلام شد. همچنین توزیع داده ها نیز با استفاده از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف نرمال اعلام شد. یافته های تحقیق نشان داد که امکان استقرار سیستم پشتیبان تصمیم گیری در همه ی ابعاد، اقتصادی، زمانی، حقوقی، فنی و عملیاتی وجود داشته، تمام متغیرها با استفاده از مقیاس نمره گذاری هایر، متوسط اعلام شدند. همچنین پس از تحلیل آماری فرضیه ها با یکدیگر مشخص شد که تمام عوامل با یکدیگر اختلاف معناداری ندارند.
کلیدواژه ها:
تصمیم گیری، آموزش و پرورش، امکان سنجی، نظام های اطلاعاتی، معاونت تربیت بدنی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156897/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورحاجی، هادی و مشکی، محمدجواد و رنجبرهمقاوندی، حسام الدین و مهدی زاده گوکی، ملیحه،1399،امکان سنجی استقرار سیستم پشتیبان تصمیم گیری درمعاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش،پنجمین همایش بین المللی پژوهش های نوین در علوم ورزشی و تربیت بدنی،همدان،،،https://civilica.com/doc/1156897
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، پورحاجی، هادی؛ محمدجواد مشکی و حسام الدین رنجبرهمقاوندی و ملیحه مهدی زاده گوکی)
برای بار دوم به بعد: (1399، پورحاجی؛ مشکی و رنجبرهمقاوندی و مهدی زاده گوکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر مخرب کووید 19 بر سلامت روانشناختی ورزشکاران
- بررسی اثربخشی تمرینات ورزشی بر بهود ناتوانی جسمی، دامنه حرکتی و کاهش شدت درد و ترس از حرکت در بیماران با سابقه کمردرد مزمن
- مقایسه منابع استرس در دانشجویان و دانشجویان غیرورزشکار دانشجویی
- بررسی اثربخشی آموزش های مجازی ورزشی بر اضطراب زنان با سابقه اضطراب ناشی از کووید 19 در استان یزد
- تبیین اثر رفتارهای رهبری استراتژیک بر هم راستایی استراتژیک کارمندان ادارات کل آموزش و پرورش غرب ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.