استفاده میکروتوربین در سیستمهای CHPو بهینه سازی آن از طریق رطوبت دهی
محل انتشار: نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,501
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISME19_219
تاریخ نمایه سازی: 2 اردیبهشت 1390
چکیده مقاله:
مقاله حاضر به بهینه سازی میکروتوربین و استفاده آن ها درسیستم های تولید همزمان پرداخته است. در این مقاله سیستم راه انداز تولید همزمان، میکروتوربین انتخاب شده است. میکروتوربینها مولدهای کوچک برق هستند که توان خروجی آن ها کم تر از 300 KW بوده و بازده الکتریکی آن ها در حالت استفاده از پیشگرم کننده (رکوپریتور 1) و در شرایط استاندارد حدود 30 درصد است.هدف این تحقیق بالا بردن راندمان میکروتوربین و استفاده آن ها درسیتم های تولید همزمان است که در شرایط محیطی غیر استاندارد می باشند. در واقع عملکرد میکروتوربین ها با تغییر شرایط آب وهوایی تغییر می کند (تغییر دما و رطوبت نسبی). لذا بهینه سازی آن ها نیز باید با توجه به شرایط آب و هوایی محل نصب میکروتوربین انجام شود. میکروتوربین مورد آزمایش در شهر اهواز واقع شده که میانگین دما در فصل گرم بالا و رطوبت نسبی آن پایین است و با شرایط آب و هوایی مطلوب میکروتوربین برای داشتن حداکثر توان خروجی خیلی متفاوت است. در این شرایط یکی از روش ها ی افزایش بازده میکروتوربین، مرطوب کردن سیکل آن ها می باشد. بر اساس اطلاعات سیستم آزمایش شده سیکل میکروتوربین شبیه سازی شده است. سپس درستی برنامه به وسیله مقایسه نتایج شبیه سازی با اطلاعات آزمایش مربوط به سیستم میکروتوربین خشک اثبات می شود و با استفاده از برنامه شبیه ساز تاثیر رطوبت دهی در ورودی پیشگرم کننده و محفظه احتراق میکروتوربین مورد بررسی قرار گرفته است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
کورش جواهرده
دکترای مهندسی مکانیک، دانشیار دانشگاه گیلان
سعید محبی
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی
رضا نجفی
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه رازی
کمال عباسپورثانی
دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :