سال انتشار: 1398
محل انتشار: همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی
کد COI مقاله: TABATABAII01_057
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 100
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه دیدگاه های فلسفی علامه طباطبایی با قرآن
چکیده مقاله:
اساساً فلسفه از اولین روز پیدایش، به معنی عشق به دانایی و خرد و فرزانگی بوده و به علمی اطلاق می شد که در جستجویدستیابی به حقایق جهان و عمل کردن به آنچه بهتر است (یعنی زندگانی درست) بود. بنابراین فلسفه، تفکر درباره کلی ترینو اساسی ترین موضوعاتی است که در جهان و در زندگی با آنها روبه رو هستیم. فیلسوف هم کسی است که به فلسفه و فلسفهورزیدن می پردازد؛ یعنی دانشمند فلسفه است. در طول تاریخ، فیلسوفان زیادی میزیسته اند که جهت شناخت بهتر بشر وجهان هستی خدمات فراوانی نموده اند. در ایران نیز از دیرباز برای فلسفه و هستی شناسی اهمیت فراوانی قائل بوده اند به خصوصدر تاریخ پس از اسلام، فیلسوفان خدمات شایانی به جوامع نموده اند و ازآنجاکه اینان مسلمان بوده اند، نظریات آنان نیزنشئت گرفته از قرآن و احادیث بوده است. در این مقاله به بررسی نظریات فیلسوف برجسته ایران اسلامی، سید محمدحسینطباطبایی معروف به علامه طباطبایی و رابطه آن با قرآن پرداخته شده است. یکی از ویژگی های شاخص و بارز در تفکر علامهطباطبایی، نگرش خاص ایشان به قرآن است. علامه طباطبایی یکی از بزرگترین مفسران قرآن در جهان اسلام به حسابمی آیند و تفسیر المیزان نشان دهنده تبحر خاص ایشان درزمینه تفسیر قرآن است. بنابراین می طلبد که جهت شناخت بهترنظریات علامه طباطبایی و تأثیر آن از قرآن، تحقیقات بیشتری انجام گیرد.
کلیدواژه ها:
فلسفه، علامه طباطبایی، قرآن، تفسیر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1135680/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ریگی، نادر،1398،رابطه دیدگاه های فلسفی علامه طباطبایی با قرآن،همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی،بیرجند،،،https://civilica.com/doc/1135680
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ریگی، نادر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، ریگی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.