ساخت ماسک هوشمند خود تمییزشونده زیست سازگار برای کاهش آلودگی های تنفسی

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 693

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CBGCONF07_016

تاریخ نمایه سازی: 22 آذر 1399

چکیده مقاله:

در این پژوهش سعی شد از غشا پلی وینیلیدین فلوراید که با نانو ساختار زیست دوستی از نانوکامپوزیت پوز-اکسیدروی، برای اصلاح و بهبود ماسک معمولی استفاده گردد. نانومولکول پوز بخاطر اندازه و ساختار ویژه اش در محدوده اندازهذرات قابل عبور از سلولهای شش را ندارد لذا در صورتی که به احتمال 1 در صد از ساختار غشا خارج شود برای بدنمسمومیتی ایجاد نخواهد نمود. در نهایت نتایج حاصل از آزمایشات جذب دی اکسمید کربن در این تحقیق علاوه براقتصادی بودن و قابلیت خود تمییز شوندگی هر نوع آلودگی در مقابل نور خورشید، بیانگر برآورده شدن اهداف مورد نظراست. نتایج بدست آمده بیانگر تصفیه بالاتر از 98 درصد را نشان دادند.

نویسندگان

الهه گندمکار

دانشجوی دکترای مهندسی شیمی ، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه اراک, اراک، مرکزی- دبیر. شیمی، آموزش و پرورش استان مرکزی, اراک، مرکزی و مدرس نانو ستاد نانو

ساجده نظم آبادی

دانش آموز یازدهم ریاضی، مدرسه: فرزانگان ۱، دوره دوم متوسطه، اراک، مرکزی

فاطمه غفاری

دانش آموز یازدهم ریاضی، مدرسه: فرزانگان، دوره دوم متوسطه، اراک، مرکزی

فائزه عباسی

دانشجوی ارشد فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه اراک, اراک، مرکزی