اصلاح سطحی نانوذرات دی اکسید تیتانیم با استفاده از پلیمر هادی پلی انیلین و بررسی رفتار فتوکاتالیزوری نانوکامپوزیت حاصل در حذف الاینده های رنگی از آب
محل انتشار: کنفرانس بین المللی آب و فاضلاب با رویکرد خصوصی سازی و الگوهای برتر در طراحی، ساخت و بهره برداری
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,621
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICWW01_030
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1389
چکیده مقاله:
درمیان نانوذرات نیمه هادی مختلف نانوذرات دی اکسید تیتانیم بدلیل پایداری نوری قابلیت بازیافت و غیرسمی بودن تبدیل به یک فتوکاتالیزور موثر گردیده است. با این وجود مشکلاتی مانند بازدهی تبدیل پایین انرژی خورشیدی از کاربردهای عملی وسیع این نانوذرات جلوگیری می نماید اخیرا پلیمرهای هادی نظیر پلی انیلین و مشتقات آن ها بعنوان حساس کننده های مناسب برای گسترش پاسخ طیفی دی اکسید تیتانیم در پدیده فتوکاتالیزوری گزارش شد هاند. انتظار می رود که اصلاح سطح نانوذرات دی اکسید تیتانیم با پلی انیلین باعث بهبود عملکرد فتوکاتالیزوری آن و افزایش راندمان حذف رنگ گردد. درمطالعه اخیر ابتدا سطح نانوذرات دی اکسید تیتانیم بوسیله پلیمریزاسیون اکسیداسیون شیمیایی انیلین اصلاح گردید تشکیل پلی انیلین برسطح نانوذرات دی اکسید تیتانیم بوسیله الگوی پراش اشعه ایکس و میکروسکوپ الکترونی روبشی تایید گردید. سپس راندمان و سرعت رنگ زدایی متیل نارنجی بعنوان رنگ مدل از محلول ابی تحت تابش نوری مرئی بوسیله نانوکامپوزیت پلی انیلین / دی اکسید تیتانیم و نانوذرات دی اکسید تیتانیم خالص مورد بررسی قرار گرفت و عملکرد این دو گونه با هم مقایسه گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سپیده بهبودی
دانشگاه تبریز دانشکده شیمی ازمایشگاه کامپوزیت های پیلمری تبریزایرا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :