سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: NCNTME01_027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 770
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی مدل راننده برای کنترل مسیر حرکت خودرو
چکیده مقاله:
در این مقاله کاربرد مدل جامع خودرو که با مدل راننده ترکیب شده است، با دیدگاه طی مسیر هدف و پایداری خودرو، برای انواع مسیرهای دلخواه نشان داده شده است. یکی از روشهای معمول در طراحی مدل راننده، شبیهسازی رفتار عملکردی راننده با تابع تبدیل تاخیری 1 می باشد . سیستم حفظ مسیر اتوماتیک خودرو، مسیر هدف را به عنوان ورودی سیستم کنترلی دریافت کرده و با تغییر و کنترل همزمان زاویه فرمان (دینامیک جانبی خودرو) و دریچه گاز (دینامی ک طولی خودرو)، باعث حرکت هوشمند خودرو در مسیر دلخواه میشود . عملکرد این سیستم کنترلی بر اساس فیدبک پارامترهای خودرو شامل سرعت طولی، سرعت جانبی، سرعت گردشی 2، شتاب جانبی و موقعیت طولی و جانبی خودرو ، با استفاده از تئوریهای کنترل بهینه وPID می باشد . نتایج شبیهسازی و صحت مدل کنترلی راننده برای ردیابی مسیرهای مختلف بر روی مدل جامع خودرو چرخ های جلو فرمانپذیر و اکسل جلو محرک در نرمافزار مطلوب/سیمولینک نشان داده شده است.
کلیدواژه ها:
مدل راننده، مدل جامع خودرو، کنترل مسیر ،کنترل بهینه، کنترل PID
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/109864/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشهدی، بهروز و محمودی کلیبر، مهدی،1389،طراحی مدل راننده برای کنترل مسیر حرکت خودرو،همایش ملی آشنایی با فناوریهای روز در زمینه مهندسی مکانیک،شیراز،،،https://civilica.com/doc/109864
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، مشهدی، بهروز؛ مهدی محمودی کلیبر)
برای بار دوم به بعد: (1389، مشهدی؛ محمودی کلیبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تجزیه و تحلیل سبد خرید مشتریان با روش های داده کاوی به عنوان بخشی ازCRM
- بررسی ریسک تصادف حمل و نقل جاده ای مواد خطرناک
- بررسی انواع روش های تولید ناهمواری جاده و محاسبه ناهمواری های مختلف طیفی درحوزه های زمانی و فرکانسی
- طراحی کنترلر مد لغزشی بهینه برای کاهش پدیده چترینگ در سیستم پاندول معکوس
- مدل سازی و طراحی کنترلر برای شیر سروو پنوماتیک با عملگر پیزوالکتریک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری رقابت استعماری در محاسبات ابری
- مجازی سازی توابع شبکه( NFV)
- Identification The Dynamic of ECoGs of WAG/Rij in Transition From Preictal to Epileptic Seizures
- کنترل و شبیه سازی جبران ساز موازی مبتنی بر مبدل CHB
- Robust control for nonlinear fractional order time delayed systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.