سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: NCPCE02_140
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 98
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معیارهای مثبت اندیشی و ارتباط آن با شاد زیستن
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق شناسایی معیارهای مثبت اندیشی و ارتباط آن با شاد زیستن است. زندگی انسان ها بازتاب افکار آنهاست. فکر، عنصری زنده و خلاق بوده و انسان ها همواره با نوع تفکر خود و نگرشی که به جهان دارند از یکدیگر متمایزمی شوند. در رابطه با اندیشه ی انسان دو جنبه ی تفکر مثبت و منفی مطرح است. انسانهایی که در طول زندگی همواره افکارمنفی را در ذهن خود می پرورانند بسیار زودتر و بیشتر از حد معمول دچار اضطراب و ناراحتی و در نتیجه بیماری هایجسمی و روحی می شوند. اما اشخاصی که افکار مثبت دارند در مقایسه با دیگران از روح و جسم سالمتر و شادابتری برخوردارند،از زندگی خود لذت می برند و بیماری های روحی نیز به ندرت گریبان گیر آن ها میشود. توجه به جنبه های مثبت زندگی ،تفسیر عقلانی و منطقی رویدادها و انتظار مثبت از آینده شکل دهنده ی مفهوم خوش بینی بوده و به عنوان راهکارهایی درجهت زدودن افکارمنفی و رسیدن به نتیجه ی مطلوب و شادکامی مطرح است. نتایج پژوهش بیانگر این است که مثبتاندیشی سبب افزایش میزان شادکامی، رضایت از زندگی و سلامتی میشود. و از آنجا که شادکامی روی بیشتر جنبه هایشخصیت و ابعاد زندگی تاثیر گذار است، هدف پژوهش حاضر افزایش میزان شادکامی و به تبع آن بهبود عملکرد افراد و درنهایت زندگی سرشار از آرامش می باشد.
کلیدواژه ها:
مثبت انديشي، شاد زيستن، خوش بيني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1038221/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خادمی، سولماز و دهقان خلیلی، نبی اله،1399،معیارهای مثبت اندیشی و ارتباط آن با شاد زیستن،دومین کنگره تازه یافته ها در حوزه خانواده، بهداشت روان، اختلالات، پیشگیری و آموزش،تهران،،،https://civilica.com/doc/1038221
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، خادمی، سولماز؛ نبی اله دهقان خلیلی)
برای بار دوم به بعد: (1399، خادمی؛ دهقان خلیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش زوج درمانی حمایت محور بر استرس زناشویی
- تاثیر رفتار درمانی گروهی ( حساسیت زدایی منظم ) در درمان اختلال اضطراب اجتماعی
- اثر بخشی آرامش عضلانی پیشرونده و داروهای آرامبخش برترس از دندانپزشکی
- پیش بینی نظم جویی شناختی هیجان و شادکامی بر اساس عاطفه مثبت و منفی با نقش میانجی خود تنظیمی در دانش آموزان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبکه های اجتماعی در دوران پاندمی کووید 19
- بررسی ارتباط سواد سلامت و سواد رایانه ای در بین دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه
- بررسی سواد رایانه ای و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه در سال 1397
- Living with Discordance: A Qualitative Description of the Challenges Faced by HIV Negative Married Women Running Title: Challenges Faced by HIV Negative Women in Iran
- Radix et Rhizoma Salviae Miltiorrhizae and sweet bone regeneration
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.