سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CGCO05_035
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 65
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه ی شخصیت پردازی و متحرک سازی در بازی های پلتفرمر دوبعدی مطالعه موردی دو بازی در دهه ی نود میلادی
چکیده مقاله:
بازی های پلتفرمر platformer یا سکو-بازی دو بعدی یکی از زیرشاخه های بازی های آرکید arcade (مسابقه ای) است. پلتفرمرها از همان ابتدای آغاز بازی های ویدئویی وجود داشتند، اما از اواخر دهه ی 80 میلادی هویت مستقل پیدا کردند و در دهه ی 90 به اوج خود رسیدند. یکی از مهمترین ویژگی های این ژانر وجود شخصیت اصلی هدایتگر بر روی صفحه ی نمایش است که باید از موانع پیش رویش عبور کند. این پرسش ها بر اهمیت عامل شخصیت در این ژانر بازی تمرکز دارند، شخصیت پردازی در این ژانر از چه اهمیتی برخوردار است متحرک سازی چه نقشی در شخصیت پردازی شخصیت در این نوع بازی دارد در این راستا پژوهش پیشرو با استفاده از مفهوم نظام تحلیل کارکرد گرایانه، دو نمونه موردی از بازی های پلتفرمر (جیم، کرم خاکی و منطقه ی داستان مصور) ساخته شده در دهه ی نود میلادی را بررسی می کند. یافته ها نشان مید هند که رابطه ای معنادار میان انواع شخصیت پردازی و متحرک سازی وجود دارد که به تفکیک هر یک از دو بازی در این مقاله بدان ها اشاره شده است.
کلیدواژه ها:
بازي هاي پلتفرمر دوبعدي، شخصيت پردازي، متحرك سازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1038060/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لطفعلی خانی، علیرضا و امیر شاهکرمی، سید نجمالدین،1398،رابطه ی شخصیت پردازی و متحرک سازی در بازی های پلتفرمر دوبعدی مطالعه موردی دو بازی در دهه ی نود میلادی،پنجمین کنفرانس بینالمللی بازیهای رایانهای، فرصتها و چالشها،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/1038060
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، لطفعلی خانی، علیرضا؛ سید نجمالدین امیر شاهکرمی)
برای بار دوم به بعد: (1398، لطفعلی خانی؛ امیر شاهکرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.